Lombikosok, Gonapeptyl injekciót használ most valaki? Nekem a 2. naptól csak fél ampullával kell szúrnom, ma meg is kaptam. Használhatom másnap (holnap) a második felét az injekciónak, vagy azt az ampullát ki kell dobni?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hűtőben tárolom,csak kb. 2 óra hosszára maradt szobahőmérsékleten,mert az asszisztens,aki beadta a szurit,azt hitte,hogy kidobandó a másik fele (mivel már használt fecskendőről van szó),így nem adta vissza,én meg csak otthon vettem észre,hogy nincs a dobozban....Gondolhatjátok azt a rohanást....15 ezer forintos injekció.....
Szerintetek 2 óra alatt nem lett semmi baja az oldatnak szobahőmérsékleten?
Utolsónak: 7x1ml-es 12.250.-Ft.
Kérdezőnek: Nyugodtan használhatod, semmi baja nem lett!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!
És elnézést,nem 15 ezer,hanem 12.990 ft!!!!!! A Gonal-F volt 15 ezer!!! Csütörtökön váltottam ki!!!!!
A 11.35-ös válaszolónak!
Köszönöm szépen,de nem azt kérdeztem,hogy mennyibe kerül az injekció. Segítséget kértem,és nem kötekedést...
Viszont tényleg nem jól emlékeztem!!
A Gonapeptyl injekció valóban nem 15 ezer,hanem "CSAK" 12.990 ft, és 7X1 ml, nem 14 db!Csütörtökön váltottam ki a debreceni Kaáli Intézetnél lévő patikában,úgyhogy elég "friss" az árral kapcsolatos "élményem"!!
Egyébként az árat összekevertem a Gonal-F injekcióéval,ugyanis azt is kaptam,és az volt 15.052 ft!!.........
"Köszönöm szépen,de nem azt kérdeztem,hogy mennyibe kerül az injekció. Segítséget kértem,és nem kötekedést... "
Az első választ is én írtam. Csak furcsa, mert nekem egy dobozzal volt annyi, te meg úgy írod, mintha egy fecskendővel lenne. Jó, lehet, h 7 db. Régen volt már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!