Lombikos társaimtol kérdezném? Ti híztatok a kezelés közben, után?
Ma kezdtem a stimulációt. Ez a 3. lombikom, de a 2. fagyasztott volt. Szerencsére én sem híztam eddig.
Ez az inzulin rezisztencia kiderül a vizsgálatok alatt, vagy külön kell vizsgálni? Azért kérdezem, mert nálunk minden eredmény tökéletes és már nem tudom elképzelni, hogy mi lehet az oka a sikertelenségünknek.
Sziasztok!
Én is úgy tudom, hogy sokszor az IR az oka a sikertelenségnek, de sajnos ezt legtöbbször kifelejtik az alap kivizsgálásból, mert az orvosok el vannak maradva pár évvel...
Engem endokrinológus küldött el terheléses cukor és inzulin vizsgálatra, plussz még megnézték a pajzsmirigyemet is, mert sokszor az okozza az IR-t. Persze hogy az sem volt jó. És ugye alapból azt sem vizsgálják sokszor....
Mindenkinek tudom javasolni, akinek még nem volt meg ez a vizsgálat, de azt mondták nekik, minden rendben.
Ugyanis ha esetleg sikerül is egy inszem, vagy lombik, sokkal nagyobb az esélye egy vetélésnek, ha nincs kezelve egy rosszul működő pajzsmirigy, vagy az IR.
Addig is ha nem akartok hízni egyetek kevesebb szénhidrátot, és több fehérjét, akkor nem fogtok éhezni, de nem híztok annyira. A gyümölcs is szénhidrát!! Mielőtt azt mondjátok, hogy az pedig nagyon kell, csak gondoljatok bele, hogy a kényszerérett gyümölcsben vajon mennyi a vitamin..
Bocs, hogy hosszú lettem, de úgy érzem, ezek a dolgok ide tartoznak.
Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!