Létezik olyan, hogy mind a 4 terhességi teszt negatív, mégis terhes az illető?
De ez azért elég ijesztő... :S
Ha jól számolom, ha terhes lennék, most lennék a 12. héten.
Egyet teszteltem 3 hetesen, 4 hetesen, 7 hetesen és 11 hetesen. Mindegyik másfajta teszt volt. Voltam dokinál is.
Utoljára dec.29-én volt meg.
A hasam elég "érdekes". Alapból is husis vagyok, de valahogy a hasam alatti rész is nő...
Remélem, hogy csak túl aggódom a dolgot és nincs semmi baj...
én ezt azért nem értem
dec 29-én volt menzid (azt nem tudom hogy akkor jött meg vagy az volt az utolsó napja) de az nem volt olyan régen, ha dec 29-én megjött, akkor január 26 körül kellett volna megint (ha 28 napos a ciklus) ma meg csak január 28 van, szóval olyan sokat nem késett még, és 4 teszt negatív, szóval ezek alapján szerintem nem vagy terhes
Nov.20-án jött meg rendesen, a 28. napra.Kevés volt, rózsaszínes és kb. 4 napig tartott.
Aztán utána meg dec 29-én jött meg.Ekkor már normális mennyiségű volt, 7 napig tartott-ahogy szokott, görcsöltem is, igaz, világosabb volt, de...
tutira nem vagy terhes
és mi az a de.... ?
és a doki mit mondott?
Az a "de" az semmi :)
A doki azt mondta, nem lát semmit(kb. 4 hetesen voltam nála).Vagyis látott, de csak egy cisztát.
Aztán később is elmentem, akkor nem mondott semmit. Megtapogatta a hasamat, megnézett hüvelyi UH-val. Mondta, hogy nem lát cisztát. Gondolom, terhességet sem látott.
Szerintem csak túlidegeskedem ezt az egészet.Vagyis, nagyon remélem...Csak annyi mindent olvas az ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!