Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik olyan, hogy mind a 4...

Létezik olyan, hogy mind a 4 terhességi teszt negatív, mégis terhes az illető?

Figyelt kérdés
2011. jan. 27. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
ha túl korán csinálta, akkor létezik
2011. jan. 27. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe hétköznap esténként 22.45-kor a travel&living csatornán a Nem tudtam, hogy terhes vagyok című műsort, kb a fele eset amit feldolgoznak és újra játszanak az arról, szól, hogy végig mensiztek és nem volt pozi a tesztjük.
2011. jan. 27. 22:21
 3/8 A kérdező kommentje:

De ez azért elég ijesztő... :S

Ha jól számolom, ha terhes lennék, most lennék a 12. héten.

Egyet teszteltem 3 hetesen, 4 hetesen, 7 hetesen és 11 hetesen. Mindegyik másfajta teszt volt. Voltam dokinál is.

Utoljára dec.29-én volt meg.

A hasam elég "érdekes". Alapból is husis vagyok, de valahogy a hasam alatti rész is nő...

Remélem, hogy csak túl aggódom a dolgot és nincs semmi baj...

2011. jan. 28. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

én ezt azért nem értem

dec 29-én volt menzid (azt nem tudom hogy akkor jött meg vagy az volt az utolsó napja) de az nem volt olyan régen, ha dec 29-én megjött, akkor január 26 körül kellett volna megint (ha 28 napos a ciklus) ma meg csak január 28 van, szóval olyan sokat nem késett még, és 4 teszt negatív, szóval ezek alapján szerintem nem vagy terhes

2011. jan. 28. 13:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Nov.20-án jött meg rendesen, a 28. napra.Kevés volt, rózsaszínes és kb. 4 napig tartott.

Aztán utána meg dec 29-én jött meg.Ekkor már normális mennyiségű volt, 7 napig tartott-ahogy szokott, görcsöltem is, igaz, világosabb volt, de...

2011. jan. 28. 13:25
 6/8 anonim ***** válasza:

tutira nem vagy terhes

és mi az a de.... ?

és a doki mit mondott?

2011. jan. 28. 13:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Az a "de" az semmi :)

A doki azt mondta, nem lát semmit(kb. 4 hetesen voltam nála).Vagyis látott, de csak egy cisztát.

Aztán később is elmentem, akkor nem mondott semmit. Megtapogatta a hasamat, megnézett hüvelyi UH-val. Mondta, hogy nem lát cisztát. Gondolom, terhességet sem látott.

Szerintem csak túlidegeskedem ezt az egészet.Vagyis, nagyon remélem...Csak annyi mindent olvas az ember...

2011. jan. 28. 15:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy szónak is 100 a vége nem vagy terhes!
2011. febr. 3. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!