Létezik többször (bármennyiszer) használható terhességi teszt?
Figyelt kérdés
valamilyen digitális kütyüre gondoltam. ovulációs tesztből találtam is ilyet. szóval van ilyen? ha igen, hol lehet kapni?2010. jan. 5. 11:12
1/8 anonim válasza:
2/8 A kérdező kommentje:
ez nekem nem tűnik többször használhatónak. vagy az? és miből derül ki, hogy az?
2010. jan. 5. 11:37
3/8 anonim válasza:
erről a digitálisról én is hallottam, de nekem se úgy tűnt, hogy többször használatos...
egyébként bennem is felmerült már ez a kérdés...
4/8 anonim válasza:
Ez nem többször használatos teszt, csupán digitális kijelzője van, szóval felhasználóbiztos. :-)
Ha olcsó, de jó tesztet akarsz, vegyél a Vaterán. 100Ft/db áron vettem One Step típusút, 10-es érzékenységűt, 50 db-ot. A gyógyszertárban ötöt se kapnék ennyi pénzért. És ugyanolyan jól működött, mint a bolti.
25h km
5/8 anonim válasza:
Sajnos nem talakoztam meg tobbszor hasznalhato terhessegi tesztel de egy dolgot tudok pontosan, hogy a fent emlitett clear blue digitalis teszt egyszer hasznalhatos. Vettem en is egyett ebbol a csodaszerkenytyubol. :) Sot hatranya is van. Nem marad a kijelzojen az iras csak ha jol emlekszem 24 oraig, majd eltunik. Szoval nem lehet eltenni emlekbe azoknak akik ezt szeretnek.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy leírtad. ezt nem tudtam róla, hogy eltűnik az írás. én is el szeretném tenni majd emlékbe.
összegezve: a clearblue nem éri meg
2010. jan. 6. 08:33
7/8 Ivett_20 válasza:
nekem az adott kételkedésre okot h többször használható-e,hogy írja h 24 órán keresztül marad az eredmény a kijelzőn,és később írja ,h 4 napon keresztünk próbálhatjuk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!