PreMenst szedhetem E vitaminnal? (bővebben lent).
PreMensből napi 2-t szedek, reggel és este. E-vitaminból meg napi 1et (200mg) gondoltam+ ritkán palástfű teát, ciklus 2. felében.
Szerintetek ez már sok?
Mert alacsony a progeszteron szintem, amit nőgyógyász állapított meg, és mivel nem olyan túlzottam "sürgős" hogy teherbe essek, ezért először megpróbálom az alternatív módszereket, és ha így nem jön össze, akkor kezdek el Clostyt szedni....sok mindenkinek segítettek már a homeopátiás szerek-ezért kérdezem meg olyantól, aki már ezeket alkalmazta...
Amíg nem tudod, hogy mi a probléma, előtte kérdezz és utána reagálj! köszi
Á, szóval teherbeesés! Hihetetlen, hogy valaki nem tud egyértelműen kérdezni és még ő van kiakadva ha valaki értetlenkedik!
Na, de komolyra fordítva a szót. Csinálj egy tisztító kúrát, szedj Elevitet, csak vizet igyál jó sokat, ne egyél cukrosat és az egyéb szénhidrátot is csökkentsd le. Ez kb 3 hónap. Majd kezdj el jó ízűeket enni, élvezetből szeretkezni nem görcsölni a baba kérdésen és ha fizikailag is rendben vagytok mind a ketten akkor előbb- utóbb kopogtat a baba. Nekem így történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!