Ha szeretkezés közben a barátnőm nem tudott elmenni, attól még lehet terhes?
Figyelt kérdés
Nem védekeztünk, és én elmentem benne!2008. jan. 27. 15:41
1/4 anonim válasza:
Ha a barátnődnek épp peteérése volt,akkor terhes lehet.
2/4 anonim válasza:
Attól hogy ő nem ment el még lehet terhes.A Teremtő így alkotta meg a nőt és a férfit.Ezért van a férfinak szinte mindig orgazmusa.Ezért jutnak el nehezebben a nők a csúcsra.
3/4 anonim válasza:
A koránban benne van, hogy akkor tud a férfi fiút nemzeni, ha az asszonya is elmegy. De kiderült, épp azért tették bele, hogy a pasik figyeljenek a nőkre is, ne csak használják őket.
Gondolj bele, egy nemi erőszak alkalmával is teherbe lehet esni. Na az meg ugye kevésbé valószínű hogy a megerőszakolt nőnek orgazmusa van közben :S
A teherbeesésnek nem feltétele a nő orgazmusa. Kell érett pete, egészséges spermium, hogy ezek ztalálkozzanak, meg hogy a megtermékenyített pete a méhbe be tudjon ágyazódni.
4/4 anonim válasza:
Természetesen lehet terhes, hiszen a teherbeesésnek nincs köze az orgazmushoz. Javaslom, hogy ha nem akartok babát, akkor a barátnőd menjen el orvoshoz és irasson esemény utáni gyógyszert, nem áll semmiből és ha jól tudom, olyan 3000 forint (ennyi volt 16 éves koromban, de ez már négy éve volt, mostmár tuti több). De olcsóbb,mint bármi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!