Bemernétek vállalni egy babát lakáshitel mellett?
Nem a hitel számít önmagában.
Mármint hogy van-e vagy nincsen.
Sokkal fontosabb az,hoyg valamennyicskét tudtok-e mellette félretenni,és hogy menyit kerestek és abból hoyg jöttök ki.
Mert pl nekünk is van lakás és autóhitelünk,pedig a párom jól keres én pedig átlagosan (kerestem amíg nem jöttem gyedre)
Szóval van hitel,kettő is,mivel a házra és a kocsira nem állt rendelkezésünkre annyi pénz,amire szükség lett volna.
Ha mi például megvárnánk, míg letelik a lakáshitelünk, akkor már a klimax is kopogtatna az ajtón! Én úgy látom nem álltok rosszul anyagilag.
Szerintem a párod kicsit meg van ijedve. Azt kellene benne erősíteni, hogy sosem fog minden tökéletesen együtt állni ahhoz, hogy gyereket vállaljatok. Bele kell vágni, lesz 9 hónapotok felkészülni. És hogy nem attól lesztek jó szülők, ha egy vagyont költötök rá, hanem ha szeretitek.
szerintem sem szeretne babát
a mi kerestünk 180 körül van plusz családi pótlék
1 lakáshitel 70e körül, 4 hitelkártya plusz rezsi...
még is van 2 gyerkőcünk és nekik meg van minden, még több is mint kéne, nem dúskálunk magunktól sok mindent meg vonunk, de a gyerek az első...
nálatok tuti jöhetne a baba, sőt akár 2 is
Nálunk családival 180e ft. lakáshitel mostmár 70e.+ rezsi + kocsi. Hasonló mint az előttem szóló. 2 gyerek van, 4+2 évesek. Nekik mindenük megvan, tény magunknak nem veszünk semmit, de nem is érdekel, ők a lényegek.
Amikor fölmerült legyen e kistesó a fiunknak, nem is gondolkozott rajta a férjem.
Mindenük megvan, elvagyunk. Ha oviba megy addigra remélem találok munkát.
A nagyobb 18 lesz mire lehár a hitel. Remélem akkor már a fizuból és a megmaradt 70ezerből, meg kitudja addigra meddig duzzad, szóval abból már akár fősulit is fizethetünk, remélem!
De boldogok vagyunk! nagyon!
szóval szerintem is fél a párod a gyerekvállalástól, és nem anyagiak miatt.
Valahogy ki kell belőle húzni mi is az igazi ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!