Holnap lesz a 21. napi, egy óra alatt 3x-i vérvételem. Ilyenkor mit kell/lehet csinálni a 3 szúrás között? Hogy zajlik?
Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 14:43
1/3 A kérdező kommentje:
6 hormont mérnek, de azt hiszem, csak a prolaktinhoz kell 3 adag vér. Mennyi vért vesznek le? Kicsit félek, mert az egyik karomon a vénám már kék az előző vérvételek miatt.
2009. febr. 5. 14:45
2/3 anonim válasza:
Szia, ne félj! Bizonyára csak egyszer szúrank majd meg, mivel a vénába egy ún. tubust helyeznek el. Ez egyáltalán nem fájdalmas, egy műanyag bigyula, így elkerülhető a többszöri szúrás. Nekem is így csinálták. A 3 szúrás között pedig akár mit csinálhattam, a lényeg az volt, hogy menjek vissza időben. Ne félj, mert nincs mitől!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Remélem, igazad lesz... már annyi vért vettek le, hogy csoda, hogy még valami maradt bennem is :-((( csak megkérdeztem, hogy akkor most "bigyula" lesz, vagy 3x szúrnak, és azt mondták, 3x szúrnak... de jó, hogy legalább közben "szabad" vagyok. Úgy izgulok...
2009. febr. 5. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!