Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal már 5 hónapja...

A barátommal már 5 hónapja úgy védekezünk hogy nem megy el bennem. Nem estem teherbe. Ez szerencse vagy nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy igy is van rá egy kis esély hogy teherbe essek. Néha használunk gumit is, de a barátom nem bizik meg a gumiba (elszakadhat), azt mondja igy biztosabb számara.
2009. febr. 5. 11:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Meddő vagy. Vagy a pasid. Ennyi.
2017. dec. 23. 23:54
 22/26 Norman Bates ***** válasza:

Ha ovulacio elotti napon beled elvez, akkor kb 25% az esely a babara.

A 25% tehat a legoptimalisabb esetben van, ha kevesbe termekeny vagy nem termekeny napokon elvez beled akkor ez a % csokken.

Ha pedig el sem megy benned akkor ez a % drasztikusan csokken.

A legtobb ‘megszakitasos vedekezes’ bol lett baba eseteben a ferfi nem vette ki idoben, tehat hibazott.

A pearl index azt mutatja, hogy adott vedekezesi modszert 1 evig alkalmazva hany % a teherbeeses eselye.

Ez a tokeletesen alkalmazott megszakitas eseteben 8%

100 helyesen alkalmazott megszakitassal vedekezo nobol 8db esik teherbe, nem akkora szenzacio, hogy te epp a 92 egyike vagy akinek nem csuszott be a baba.

2017. dec. 24. 01:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Aszondja: "a barátom nem bizik meg a gumiba (elszakadhat), azt mondja igy biztosabb számara"

Ti inkább ne szaporodjatok ennyi ésszel.

2017. dec. 24. 01:49
 24/26 anonim ***** válasza:
Reménykedj, hogy nem nemzőképtelen a pasid vagy nincs valami bajod ami miatt te vagy terméketlem. 8 év alatt még az előváladék sem tartalmazott életképes spermát.
2017. dec. 24. 09:54
 25/26 anonim ***** válasza:
5 évig így vedekeztunk, nem estem teherbe. Aztán amikor akartuk 2. hónapban összejött. Szerintem ezen ne stresszelj.
2017. dec. 24. 10:20
 26/26 anonim ***** válasza:
15 éve védekezünk így. Soha nem lettem terhes . Mikor babát akartunk akkor legelső próbálkozásra összejött mindhárom !!! Nálunk működik de a férjem tényleg tudatos. Tid figyelni .
2017. dec. 24. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!