Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A barátommal már 5 hónapja...

A barátommal már 5 hónapja úgy védekezünk hogy nem megy el bennem. Nem estem teherbe. Ez szerencse vagy nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Ugy tudom hogy igy is van rá egy kis esély hogy teherbe essek. Néha használunk gumit is, de a barátom nem bizik meg a gumiba (elszakadhat), azt mondja igy biztosabb számara.
2009. febr. 5. 11:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
Mi is már 4 éve h. így védekezünk.Még nem volt belőle gond.Ez az első hónap,hogy nem védekezünk sehogysem,mert mostmár akarunk babát.Viszont,ha jött volna eddig,akkor sem lett volna gond!A párom mindig tudta türtőztrtni magát,és ő azt mota,hogy neki jobb így elmenni mint ha bent lenne.Az előváladékban nagyon kevés sperma van,sztem ettől nem kéne nagyon félned.Viszont a ciklusod közepe tályán legyetek óvatosabbak.Nekem közvetlen ismerősöm nincs aki így így esett teherbe,csak az ismerősök ismerőseinek az ismerőseiről tudok mesélni.:-)
2009. szept. 10. 16:52
 12/26 anonim ***** válasza:
87%
mi is 4 hónapja csak megszakítással védekezünk...és én sem estem eddig még teherbe....bár 2 napja késik a mensim szóval nem tom h most mi van :)
2009. szept. 10. 17:04
 13/26 anonim ***** válasza:
95%
Barátnőmék 9 hónap után estek így teherbe...mmint barátnőm,nem a párja:D
2009. szept. 10. 18:54
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerencséd volt!!!

Millió példa van, hogy az előváladék is tartalmaz és spermát, és megtörténik a teherbeesés.

Egyet kérek, vállald a felelősséget, ha ezt a módszert használjátok arra, hogy csökkentsétek 1%-ra a 20%-ot, hogy baba legyen! Az 1% ott van! És tényleg csak csökkenti az esélyeket, nem védekezési mód!

2009. szept. 10. 20:17
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk így jött össze a negyedik baba. Jövő héten megyek orvoshoz, 6 hetes terhes vagyok. Én azért nem szedtem fogamzásgátlót, mert akrtunk még egy babát (csak kicsit később) és nem akartam pár hónapra elkezdeni. Eddig a gyerekek között bevált ez a módszer, és csak akkor lettem terhes, amikor akartuk. Most egy kicsit előbb jött. Pedig a ciklusom 9. napján voltunk így együtt, szóval elméletileg nem lehetnék terhes, de mégis. Te miért nem szedsz fogamzásgátlót?
2009. szept. 10. 20:49
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
Mi a párommal 5. hónapja alkalmazzuk ezt a módszert és még nem lettem terhes.
2009. szept. 10. 22:03
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Szimplán szerencséd volt,hogy eddig nem lettél terhes!:) Az én kicsi babám igy fogant h nem ment el a párom bennem és előváladéktól lettem babás!:)

2éves baby anyucija :)

2009. szept. 10. 23:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőm így lett terhes 4 hónappal azután, hogy abbahagyta a fogamzásgátlót. Mi 15 hónapja védekezünk így a férjemmel még nem lettem terhes, de nekem akár jöhetne is, mert tervbe van a második.

Ha nem akartok gyereket védekezzetek! Pusztán szerencséd volt!

2009. szept. 11. 14:23
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Mi 13 évig így védekeztunk pé kornyékén óvatosabban elso 5 évben bevállt majd 6 hónap próba után osszejott a baba amit terveztunk utána 6 éve szintén így védekeztunk ezúttal viszont tobb mint 1 éve nem sikerul a kistesó. Úgy látszik kevésbé vagyok termékeny viszont van aki képes már az elováladéktól is teherbe esni. Mindenki más... Amúgy Nekem nem szabad hormonális fogamzásgátlót használni ez tunt egyszerubbnek mivel nem okozott volna gondot ha úgy alakult volna hogy teherbe esem, viszont ha most sikerul késobb már választok valamelyik nekem megfelelo fogamzásgátlót.
2009. szept. 11. 15:16
 20/26 A kérdező kommentje:
2009-ota ez a "vedelezesi modszerunk", azota mar massal de a modszer maradt. Soha nem estem teherbe. Ez hogy lehet?
2017. dec. 23. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!