Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elment a babám, vagy nem is...

Elment a babám, vagy nem is volt? 2 napot késett a mensim és csináltam tesztet, halványan, de látszott a második csik! Nagyon örültünk! Igy egy hét után, ma reggel valami barnás folyásom volt, most már talán véres is.

Figyelt kérdés
Akkor most nem is voltam terhes és a teszt becsapott? vagy elvetéltem? mi történhetett?
2009. febr. 5. 10:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem hiszem,hogy becsapott a teszt!

Tuss le és menyj rögtön dokihoz,lehet még tud rajtad segíteni!

Én is így jártam,segitettek!

A pozitív teszt ritkán téved!

Mindenképp menyj dokihoz,ha el is vetélsz(sajnos)akkor is megkell,hogy nézzen,hogy rendesen kitisztultál e!

Én szoritok neked!

2009. febr. 5. 10:33
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is így jártam. Méhen kívüli terhesség lett belőle. Mihamarabb menj orvoshoz!!!!!
2009. febr. 5. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is azt tudom mondani, hogy volt baba, de nem tapadt meg rendesen valószínűleg és így nem tudott megmaradni. A nőgyogyóhoz viszont mindenképpen menj el, hogy megnézzen. Én decemberben jártam így, erős pozitív teszt után 5 nap késéssel véreztem és spontán vetélés volt, de a vérzés 2 hétig nem maradt abba! Úgyhogy mindenképpen lásson nődoki! És sajnálom. :(
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! aranyos vagy! :)

Csak az a baj hogy a dokim csak szerdán rendel várnom kell :(

5/9 anonim ***** válasza:
81%
Várj egy pár napot és csinálj új tesztet. Vérzés lehet terhesség elején. Sajnos az is előfordulhat, hogy megtermékenyült a petesejt, de valamiért mégis kilökődik. Ilyenkor késik a mensi, és darabosabb mint máskor. A téves teszt elég ritka, de persze előfordulhat. Ne ess még kétségbe, néhány napon belül kiderül! Kívánom, hogy ne legyen semmi baj!
2009. febr. 5. 10:38
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek aki válaszolt, sokat segitettetek! Bárcsak minden ember ilyen segitőkész lenne...

Minnél hamarabb elmegyek dokihoz! még egyszer köszike!

2009. febr. 5. 10:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mwnj el mási orvoshoz, ne várj egy hetet, nehogy baj legyen belőle! Persze vannak olyanok aki mensiznek terhesség alatt, de jobb félni mint megijedni! KÍvánom, hogy minden rendben legyen.
2009. febr. 5. 10:41
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem menj be az ügyeletes dokihoz, ne várj addig mig a sajátod rendel
2009. febr. 5. 11:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én is az előttem szólókkal értek egyet, ne várj. Én a jövő hét szerdára nem várom, és a dokim a lelkemre kötötte ha nem jön meg a jövő héten hétfőn azzonnal menjek be, ne várjak, mivel nehezen jött össze meg kell támogatni!
2009. febr. 5. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!