Elment a babám, vagy nem is volt? 2 napot késett a mensim és csináltam tesztet, halványan, de látszott a második csik! Nagyon örültünk! Igy egy hét után, ma reggel valami barnás folyásom volt, most már talán véres is.
Figyelt kérdés
Akkor most nem is voltam terhes és a teszt becsapott? vagy elvetéltem? mi történhetett?2009. febr. 5. 10:27
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nem hiszem,hogy becsapott a teszt!
Tuss le és menyj rögtön dokihoz,lehet még tud rajtad segíteni!
Én is így jártam,segitettek!
A pozitív teszt ritkán téved!
Mindenképp menyj dokihoz,ha el is vetélsz(sajnos)akkor is megkell,hogy nézzen,hogy rendesen kitisztultál e!
Én szoritok neked!
2/9 anonim válasza:
Sajnos én is így jártam. Méhen kívüli terhesség lett belőle. Mihamarabb menj orvoshoz!!!!!
3/9 anonim válasza:
Sajnos én is azt tudom mondani, hogy volt baba, de nem tapadt meg rendesen valószínűleg és így nem tudott megmaradni. A nőgyogyóhoz viszont mindenképpen menj el, hogy megnézzen. Én decemberben jártam így, erős pozitív teszt után 5 nap késéssel véreztem és spontán vetélés volt, de a vérzés 2 hétig nem maradt abba! Úgyhogy mindenképpen lásson nődoki! És sajnálom. :(
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! aranyos vagy! :)
Csak az a baj hogy a dokim csak szerdán rendel várnom kell :(
2009. febr. 5. 10:36
5/9 anonim válasza:
Várj egy pár napot és csinálj új tesztet. Vérzés lehet terhesség elején. Sajnos az is előfordulhat, hogy megtermékenyült a petesejt, de valamiért mégis kilökődik. Ilyenkor késik a mensi, és darabosabb mint máskor. A téves teszt elég ritka, de persze előfordulhat. Ne ess még kétségbe, néhány napon belül kiderül! Kívánom, hogy ne legyen semmi baj!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek aki válaszolt, sokat segitettetek! Bárcsak minden ember ilyen segitőkész lenne...
Minnél hamarabb elmegyek dokihoz! még egyszer köszike!
2009. febr. 5. 10:39
7/9 anonim válasza:
Akkor mwnj el mási orvoshoz, ne várj egy hetet, nehogy baj legyen belőle! Persze vannak olyanok aki mensiznek terhesség alatt, de jobb félni mint megijedni! KÍvánom, hogy minden rendben legyen.
8/9 anonim válasza:
szerintem menj be az ügyeletes dokihoz, ne várj addig mig a sajátod rendel
9/9 anonim válasza:
Szia! Én is az előttem szólókkal értek egyet, ne várj. Én a jövő hét szerdára nem várom, és a dokim a lelkemre kötötte ha nem jön meg a jövő héten hétfőn azzonnal menjek be, ne várjak, mivel nehezen jött össze meg kell támogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!