Most mi van velem? Így reagál a szervezetem az első "álvérzésre"? Előjött a tavaszi fáradtság? Lányok, adjatok tanácsot! Mi lehet ez?
Kicsit tanácstalan vagyok, hátha ti tapasztaltabbak vagytok mint én és tudtok valami tanácsot adni. Decemberben missed ab-om volt. A doki azt mondta, szabályozzuk a menzit, kaptam három hónapra fogamzásgátlót. Január 9-én megjött az első menzi, elkezdtem szedni a bogyót, de január 13-án egyéb kiegészítő védekezés nélkül együtt voltam a férjemmel. Múlt hét elején, vagyis két héttel az aktus után volt pár jelem (cicifájás, hasszurka), ami terhességre utalhatott, ezért csütörtökön vettem egy tesztet, ami negatív lett. Csütörtökön elfogyott az első levél bogyó, ezen a héten keddre vártam a menzit (a régi fogamzásgátlómnál mindig akkor jött meg). Hétfőn megjött, de összesen csak 3x véreztem konkrétan pirosat, nyálkahártyadarabokkal, azon kívül inkább barnázásnak mondanám, ami volt, és a betéten is csak maszatolás volt látható, egy darab elég volt egész napra. Ma már csütörtök van, és úgy néz ki, elmúlt, kicsit még barnázhatok esetleg. Viszont fáradt vagyok, kicsit émelygek, rosszul vagyok, ha eszek és a kávé sem csúszik már. Most mi van velem? Így reagál a szervezetem az első „álvérzésre”? Előjött a tavaszi fáradtság?
ÉS A LEGFONTOSABB: pénteken, vagyis holnap el kell kezdjem a következő levelet szedni. Csináljak még egy tesztet? DE HA MÉG BARNÁZGATOK, LEHET TESZTET CSINÁLNI?
Szia!
Csinálj még egy tesztet már a saját megnyugvásodért is!
De szerintem ez nem babó!Sajnos!Várd ki a három hónapot,nem hiába mondják a dokik!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!