Komolyan a tököm kivan a tesztektől, egyszerűen kikészítenek engem. Meg kellene fejteni lányok mert a hajam hullik ki tőle?
Lényeg:
Menzeszek:november 22.
December 24.
Párom elutazott december 29.-én és hazajött január 12.-én.
A ciklusaim 32 33 naposak.
Már meg kellett volna jönnie.Tegnap Medi Lab jól látható ,de halvány pozitív(nem kellett a szememet erőltetni ),ma Clear Blue negatív.
Persze természetes miután hazajött a párom szinte minden nap eggyütt voltunk,de akkor mivan.Ez terhesség nem terhesség.
ÁÁÁÁÁÁÁ kihullik a hajam már ettől az egésztől.
És most mire vagy tulajdonképpen kíváncsi? Hogy terhes vagy-e? Lehet, de csinálj egy harmadik tesztet és kb. 2 hét múlva menj el nőgyógyászhoz, ha addig sem jön meg.
Mást nem nagyon tudsz tenni.
ha van egy pozitív teszted akkor terhes is vagy. csak lehet későn volt peteérésed és a másik teszt azért nem mutatta még ki..
Nekem amikor a Medilab halvány volt akkor is terhes voltam....
2 kisfiú anyuja
Köszönöm a nyugtató válaszodat valszeg nem a te válaszodtól leszek terhes ha mégsem vagyok az.De én elfogadom ha terhes vaok ha nem.
Csupán arra lettem volna kíváncsi hogy vmelyik teszttel kinek mi a tapasztalata.
De ha nem akkor is inkább megköszönöm hogy válaszoltál!
Szép Napot neked.
Természetesen az első válaszolónak írtam
Köszi
A Medi-Lab sok embernek volt halvány pozitív baba nélkül.
A Clear Blue jó, de érzékenyebb egy DM-es Corax
Ezt most nagyon reklámozzák.Meg a patikában lehet még kapni a gábriel nevezetűt.Szerintem azok könnyebben kezelhetők amiknek műanyag tokja van,mert a papír csikot könnyű túláztatni.Az általad használtakról hallottam jót is,de több a negatív vélemény.
köszönöm utána nézek!
Tulajdonképpen most számoltam utána ,ha a levegőtől lennék terhes akkor már rég meg kellett volna jönnie :D
ha a férjem hazautazásától számolom akkor pont ma 2 hete hogy itthon van tehát még csak most van vmi ESETLEG kialakulóban
A ClearBlue 25-ös, úgy tudom, nem 50-es. Nekem a ClearBlue kimutatta 5 nappal a menzesz elmaradása előtt. Nem egy teszt, én csináltam többet is. Még a Corax is kimutatta. Igaz, nem olyan érzékeny a CB és nem akarom reklámozni, de sokkal jobb minőségű, mint egy Medi Lab vagy más, akár érzékenyebb teszt, ezért mutatja ki korábban. Tapasztalatból beszélek, rengeteg tesztet vettem, sok fajtát.
Amikor teherbeestem, igaz Medi Labos tesztet nem vettem (csak előtte, de az ugye negatív volt), de úgy hallottam, hogy sok embernek mutatott pozitív eredményt ez a fajta teszt, pedig nem estek teherbe. Attól persze lehet a teszted pozitív.
Van a DM-ben a Corax Be Sure nevezetű teszt, nem olyan drága, mint a CB (ha nem akarnál költeni ennyit) és csak ajánlani tudom, mert nekem ugyanúgy kimutatta jóval menzesz előtt.
Első vagyok. Akkor végülis kérdezhetted volna azt is, hogy "Kinek mi a tapasztalata a terhességi tesztekkel?" Így érthetőbb lett volna, mint hogy a "tököm kivan" és hogy a "hajam hullik".
Én kétszer szültem, mind a kétszer elmaradt menst. után két nappal teszteltem, mindkétszer halvány pozitívat. Az egyik gravi-hcg volt a másik hcg-line.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!