Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a teendő, ha tüszőrepesztőt...

Mi a teendő, ha tüszőrepesztőt írtak ki, de előző nap spontán megrepedt a tüsző?

Figyelt kérdés

Terminált együttlétet javasolt az orvosunk. Kaptam merional injekciókat, tegnap voltam a 10. napon 21mm tüszőt látott a doki. Azt mondta ma reggel adassam be a pregnyl tüszőrepesztőt, és csütörtök este legyünk együtt.

Tegnap este iszonyúan görcsölt a hasam, és ma reggelre teljesen felugrott a hőm, vagyis szerintem tegnap megrepedt a tüsző. Ettől függetlenül ma reggel beadattam a tüszőrepesztőt, ahogy előírta az orvos.

Volt már ilyen valakinek? Ebből lehet még így baba?

2011. jan. 26. 10:51
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze,miért ne lehetne?Nincs itt semmi gond.Én anno ugyanígy voltam,terminált együttlét volt,és azóta 14 hósak az ikreim(nekem 2 tüszőm volt).Akciózzatok minden nap(én már tegnap is megtettem volna,hogy várják a katonák odabent;-)),ma is,holnap is,azután is,biztos ami biztos:)Sok sikert!:)
2011. jan. 26. 12:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Gratulálok a picikhez!:) Akcióztunk tegnap biztos ami biztos alapon! :D
2011. jan. 26. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor minden ok,csak szorgoskodjatok!:)Megvan minden esély hogy sikerüljön a baba:)Kaptál Duphastont v Utrogestant?
2011. jan. 26. 12:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Utrogestant kaptam. Nektek az első terminált összejött? Volt valami problémátok,amiért nem sikerült előtte vagy mindent rendben találtak a vizsgálatok alkalmával?
2011. jan. 26. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Áááá,nem az elsőre,hanem a negyedikre.Előtte a másodiknál volt egy vetélésem.Pcoses vagyok,nekem nem volt elég a closty sem.Puregon hasbalövősre jött össze,vékony volt a nykh.-m is.Neked ez hanyadik?Én is utrogestant kaptam.Hova valósi vagy?
2011. jan. 26. 17:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem ez az első, Szolnok megyében lakunk. Már 3. napja fáj a hasam, nem tudom mi lehet. Neked volt ilyen?
2011. febr. 4. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:

:)

Emődihez jársz?Én is szolnok megyei vagyok:)Hol laksz?

2011. febr. 4. 11:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Megengeded, hogy privát üzenetet írjak? Csak mert nincs ott a neved mellett, hogy engedélyezed, és így nem tudok....
2011. febr. 7. 09:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia!Persze,beállítottam h lehessen írni,örülnék neki:)
2011. febr. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!