Ma kellett volna megjönnie, reggel első vizeletből teszteltem, negatív lett! Érdemes még tesztelgetnem, vagy ez sajnos tényleg negatív?
Figyelt kérdés
2008. jan. 27. 06:19
1/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy mennyire volt percre pontos mensid korábban,így lehet még egy kicsit korai volt.Ha jól emlékszem a tesztek papírjára is azt írják,ha negatív,akkor várj egy hetet,és ha mindig nem jött meg csinálhatsz még egy tesztet.
Amúgy,ha én a kimaradt mensi első napján csinálok egy tesztet,akkor negítív,mert babó a 21.nap környékén fogant.(Utolsó-utáni pillanatban.)Legalábbis a vizsgálatok ezt bizonyítják:)
2/4 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy a HCG szint még alacsony a teszt azért nem mutatta ki. Ha nem jön meg 3-4 nap múlva ismételd meg a tesztet.
3/4 anonim válasza:
Ha terhes lennél, akkor még a hcg-d alacsony.Tesztelj később.Ha pedig nem vagy terhes akkor azért negatív.Sok sikert.
4/4 anonim válasza:
Pár nap alatt kiderül. Ha olyan 3-5 napig nem jön meg, tesztelj újra. És nagyon jól csináltad, reggel érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!