Akik magas prolaktinra kezelést kaptak, milyen vizsgálatokat végeztek el a gyógyszerek kiírása előtt és a laboreredmény megkapása után?
Nyugi, én azt mondom! Lehet, hogy ha pl. a pajzsmirigy a ludas, akkor nem is a prolaktint kell kezelni, hanem a pajzsmirigyet!! Ami uúgy gátol a babásodásban!
Én is 8 hónapot vártam, mire minden eredmény meglett, ne aggódj, ezt már ki lehet bírni, a célegyenesben vagy!
üdv,
7 hetes kismama
Gratulálok, kismama! :-)
a kérdésem: hogy bírtad? mert én már nehezen, főleg hogy telebeszélték a fejemet MINDEN súlyos izével, a pajzsmirigy UH-n LÁTSZIK a csomó... annyira félek... és már annyi véremet levették, és pénteken jön az egy órában 3 vétel... még CT-re is akartak küldeni. A tejem is folyik, és fáj a mellem, és idegesít ez is. Minden érintés rossz, az orvos elmondása szerint mindkét mellem egy nagy fibrózis. Nagyon szeretném, ha ennek vége lenne.
1 vagyok!!!!!!
Ebben csak egyszerü hormonvizsgálat van perolaktin , pajzsmirigy, stb. és nekem csak a 12. napon csináltak hormonvizsgálatot!!!!!
Neked meddőségi közpon csinálja??tudod mit mondok ?
szerintem nagyon jo amit csinálnak biztosak akarnak lenni a dolgukban !nekem 3 szorosa volt a szint . igaz 3 hét alatt helyreállt de nemvárt a dokim kiirta a gyogyszert rögtön.!én inkább meddőségire megyek!nem pazarolom az időmet
Én vagyok a 7 hetes kismama.
Nehezen bírtam. Sokat sírtam. De aztán új elfoglaltságokat találtam, kerestem, tornáztam, fogyóztam, ilyesmi, és mondogattam magamnak, hogy képes vagyok rá én is, hisz nő vagyok, és 10 éve menstruálok!
És amikor a doki is azt mondta, hogy nagy a hormonális káosz, akkor sikerült a baba!
Neked is sikerülni fog!
A pajzsmirigy mellett, ha szeded a gyógyszert, nyugodtan lehetsz babás, és nekem anno azt mondták, hogy a bromocriptin mellett is lehetek babás! Az unokatesóm lett is, amikor 4. hónapja szedte.
Ha rendszeres a mensid, nehogy elhidd, hogy nagy gond lehet!!! Nyugi!!!
Szia !
olyan ismerős amit irsz a hoxán is pont ma irtak ilyet!
én 5w vagyok a hoxán te fent vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!