Digitális hőmérőnél mennyit kell leszámolni belőle?
az is lehet hogy kicsit később pár nappal később fogant igy lehet hogy dátum szerint a 11.-dik napon vagy de fogantatás szempontjából a 8. on akkor érthető a - teszt.
igy viszont ne holnap hanem 3-4 nap múlva tesztelj! addig mérj hőt.
a nemvárt vérzés tünete - enyhe görcsök - hasonlithatnak a beágyazódás végi tünetekhez.
Sok sikert kivánok!!!!!! ha van kérdésed még bátran irj!
a ciklus . hu egyébként elég jó bár sokszor húz be valóltlanul ovu-t de ha kétségeid vannak ide felteheted és aki ért hozzá megnézi majd.
de tudod mit ne legyen rá szükség mert ++ hogy most sikerüljön!
Ahhoz képest sok mindent tudsz már közel sem vagy laikus!
ha valóban jól számoltál és a 8.-9. dpo-n vagy még bő 4 nap -akár egy hét- is várható a teszttel.
Szia! Én is csak pár hónapja "tanultam ki" ezt a dolgot, de úgy érzem már elég jól eligazodom. :) Nekünk ez a harmadik hónap, most lesz ovum a napokban.
Két dolgot szeretnék hozzátenni az előttem írtakhoz:
1. nekem ált. már napokkal a mensi előtt kezd csökkeni szép fokozatosan a hőm, de volt már olyan is, hogy a megelőző napon ugrott fel egész magasra (itt tutira vettem, hogy sikerült) aztán a mensi napján zuhant egy óriásit és megjött. :(
2. a ciklus első napját ne attól a naptól számold amikor meg kellene jönnie. A ciklus első napja az első olyan nap, amikor rendes, piros vérzést tapasztalsz. Tehát ha esetleg napokig barnázol a mensi előtt, az sem számít bele.
Kérdezz bátran, ha valami nem világos, szerintem mindenki szívesen segít! Elvégre egy célért küzdünk itt nagyon sokan! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!