Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Digitális hőmérőnél mennyit...

Digitális hőmérőnél mennyit kell leszámolni belőle?

Figyelt kérdés
Ma van a nemvárt napja, és a teszteim negatívak, gondoltam elkezdem a hőmérős módszert. A lázmérőmnek már nincs meg a papírja és nem tudom le kell-e belőle vonni a mért hőből. Nyelv alatt mértem 37,2-t. Segítenétek?
2011. jan. 24. 08:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

az is lehet hogy kicsit később pár nappal később fogant igy lehet hogy dátum szerint a 11.-dik napon vagy de fogantatás szempontjából a 8. on akkor érthető a - teszt.

igy viszont ne holnap hanem 3-4 nap múlva tesztelj! addig mérj hőt.

a nemvárt vérzés tünete - enyhe görcsök - hasonlithatnak a beágyazódás végi tünetekhez.

Sok sikert kivánok!!!!!! ha van kérdésed még bátran irj!

a ciklus . hu egyébként elég jó bár sokszor húz be valóltlanul ovu-t de ha kétségeid vannak ide felteheted és aki ért hozzá megnézi majd.

de tudod mit ne legyen rá szükség mert ++ hogy most sikerüljön!

2011. jan. 24. 08:38
 12/25 anonim ***** válasza:
vérzés elött v. a vérzés napján esik le a hőmérséklet fél fokkal ha várandós vagy az érték fenn marad.
2011. jan. 24. 08:39
 13/25 A kérdező kommentje:
Elég későn lehetett pé-m, ha volt, mert középidőben 10-11-én még semmit nem mutatott az ovuteszt, utána nem tudtam tesztelni (elfogyott), 19-én meg erős volt a csík, de nem pozitív. Ott közte lehetett, ráadásul 2napig fajt a hasam alja 15-16-án. Minden hónap közepén fáj, szóval azt már betudtam ovufájdalomnak. Ha akkor volt ovum, akkor most vagyok a 8-9. dpo-n asszem. De nekem ez kínai, csak most kezdtem figyelgetni ezekre, mert nem tudtam, hogy a babák nem jönnek csak úgy csettintésre.
2011. jan. 24. 08:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Ahhoz képest sok mindent tudsz már közel sem vagy laikus!

ha valóban jól számoltál és a 8.-9. dpo-n vagy még bő 4 nap -akár egy hét- is várható a teszttel.

2011. jan. 24. 08:50
 15/25 A kérdező kommentje:
Húú! Köszönöm. Igen, nagyjából értem, illetve megpróbálom összerakni a dolgokat amiket itt olvasok. Pár hónapja amikor ehhez a témakörhöz jöttem, majdnem elmenekültem, nem értettem a sok "zagyválást" még nem gondoltam, hogy még mennyi időt itt fogok tölteni Veletek. Nagyon sokat segítettetek, köszönöm.
2011. jan. 24. 08:57
 16/25 anonim ***** válasza:

Nagyon szivesen!

még többet tanulhatsz a:

[link] oldalon is!

2011. jan. 24. 09:00
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én is csak pár hónapja "tanultam ki" ezt a dolgot, de úgy érzem már elég jól eligazodom. :) Nekünk ez a harmadik hónap, most lesz ovum a napokban.

Két dolgot szeretnék hozzátenni az előttem írtakhoz:

1. nekem ált. már napokkal a mensi előtt kezd csökkeni szép fokozatosan a hőm, de volt már olyan is, hogy a megelőző napon ugrott fel egész magasra (itt tutira vettem, hogy sikerült) aztán a mensi napján zuhant egy óriásit és megjött. :(

2. a ciklus első napját ne attól a naptól számold amikor meg kellene jönnie. A ciklus első napja az első olyan nap, amikor rendes, piros vérzést tapasztalsz. Tehát ha esetleg napokig barnázol a mensi előtt, az sem számít bele.

Kérdezz bátran, ha valami nem világos, szerintem mindenki szívesen segít! Elvégre egy célért küzdünk itt nagyon sokan! :)))

2011. jan. 24. 09:50
 18/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ha még itt van valaki közületek, a mai hőm már csak 37,1. Viszont tegnap nem jött meg. Teszt negatív szellemcsíkos
2011. jan. 25. 08:26
 19/25 anonim ***** válasza:
Szia! Hát, kétesélyes a dolog és mindkettőre kb. ugyanannyi az esély. Lehet, hogy hirtelen leesik a hőd a napokban és megjön. Az is elképzelhető, hogy terhes vagy, de a teszt még nem mutatja. Viszont azért a nemvárt utáni napon elvileg kellene (de mindig vannak kivételek persze). Milyen érzékenységű volt a teszt? 10-est kellene megpróbálni. Majd írd meg mi újság!
2011. jan. 25. 09:21
 20/25 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként az, hogy 1 tizedet csökken a hő, nem jelent semmit. Attól még simán lehetsz babás.
2011. jan. 25. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!