Digitális hőmérőnél mennyit kell leszámolni belőle?
Figyelt kérdés
Ma van a nemvárt napja, és a teszteim negatívak, gondoltam elkezdem a hőmérős módszert. A lázmérőmnek már nincs meg a papírja és nem tudom le kell-e belőle vonni a mért hőből. Nyelv alatt mértem 37,2-t. Segítenétek?2011. jan. 24. 08:18
1/25 anonim válasza:
Egy mérésnek semmi értelme, egész hónapban vezetett diagramm ad csak információt.
2/25 anonim válasza:
Semennyit!
levonni csak babáknál végbélben mérésnél kell fél fokot!
kismamaként mérhetsz hüvelyben és nyelv alatt is az mind hiteles érték lesz!
+++++++++++++++ szuper érték !!!!
3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kedves Első: Tudom, hogy egész hónapos ad eredményt, mint írtam, most akarom elkezdeni vezetni, mert még nem csináltam, azt pedig ciklusnaptól kell, ami ma van. A ciklus.hu-ra vezetném, azért kérdeztem, hogy mit írjak be!
2011. jan. 24. 08:28
4/25 anonim válasza:
Simán ird be a mért értéket.
2. voltam.
szerintem nagyon szép a hőd. !!
5/25 A kérdező kommentje:
Akkor beírom a 37,2-t mára. Elég magasnak tűnt. Talán holnap leesik ha megjön.
2011. jan. 24. 08:29
6/25 anonim válasza:
Úgy érzed meg fog jönni?
babás hőnek is tökéletes!
holnap már tesztelhetsz ha ma nem jön meg.
7/25 A kérdező kommentje:
Dobtam a zöld kezeket
2011. jan. 24. 08:31
8/25 anonim válasza:
Úgy érzed meg fog jönni?
babás hőnek is tökéletes!
holnap már tesztelhetsz ha ma nem jön meg.
9/25 A kérdező kommentje:
Tegnap görcsöltem, de nem jött meg. Este már nem éreztem, ma sem még. Reménykedek, de szerintem esélytelen 10-es tszttel lett negatív ma első pisiből. :(
Negyedik hónap próbálkozás még csak, de nem tudom hol rontom el, így most már hőmérőzök.
2011. jan. 24. 08:34
10/25 A kérdező kommentje:
Miért tökéletes babásnak? Nem csak akkor esik le, ha már megjött a menzi?
2011. jan. 24. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!