Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor kezdjem az ovu tesztet?...

Mikor kezdjem az ovu tesztet? Most csinálok először.

Figyelt kérdés

Minden tanácsot szívesen fogadok!

Össze vissza jön meg,legutoljára 31napra jött meg előtte meg 28napra!

Most tartok a ciklusom 12 napjánál!

Köszönöm a válaszokat!

2011. jan. 23. 17:50
 1/7 A kérdező kommentje:
A DM-es Corax Be Sure tesztet vettem!
2011. jan. 23. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Számolj előbb átlagot, ha nem jegyezted fel, mikor hány napos a ciklusod, akkor a 13.napon elkezdheted a tesztelést.
2011. jan. 23. 18:04
 3/7 A kérdező kommentje:

Hogy kell az átlagot számolni?

Úgy hogy melyik volt a leghasonlóbb ciklus?

Bocsi a buta kérdésért..nem értek hozzá!

Még nagyon új vagyok baba projekt terén!

Az utcsó 6 hónap ciklusaim hossza: 28,31,30,30,28,31!

Novemberben hagytam abba a fogamzásgátlót!

Köszike a választ!

2011. jan. 23. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is pont 28 és 31 nap között váltakozom, én ma csináltam először, a ciklusom 13. napján vagyok, és pozi lett!!! Szóval elkezdheted a 12. napon nyugodtan.
2011. jan. 23. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Összeadod a ciklus hosszait és 6al elosztod, mivel hatot soroltál fel, ebből kijön egy szám. Ez az átlaguk, ami nálad szerintem 29nap(29,67).Az ovulációs napot úgy számold ki, hogy az előző ciklushoz hozzáadod a 29napot, ez a nem várható időpont.ha előző hónapban elsején volt meg akkor 1+29=30-ára fogod nemvárni.A 30.-ából meg le kell vonni a 14 napot(ez állandó) és akkor volt ovulációs napod!Vezess hőgörbét is, az remekül jelzi.

November óta még nem sok idő telt el, doki mondta, hogy kiürült már a szervezetedből?

2011. jan. 23. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem beszéltünk a dokival november óta,nyáron voltam rákszűrésen és akkor szóba került hogy szeretnénk majd babát,én kérdeztem tőle hogy kell-e várni valamennyi időt miután abba hagyom a bogyót,és ő azt mondta hogy nem szükséges! Lindynette 20at szedtem!

Köszönöm a válaszokat!

Szerintem holnap én is elkezdem,plusz a kis mami vitamint is,mert erre is azt mondta hogy elég csak úgy szedni hogy menzi után 2héttel kezdjem és addig míg meg nem jön,vagy pedig ha nem jön,akkor 3hónapig folytatni!

2011. jan. 23. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy benned van-e még a gyogyi attól is függ, hogy mennyi ideig szedted, de ilyet még nem halottam, hogy nem kéne várni.
2011. jan. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!