Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt nemvárt előtt 3...

X-epil teszt nemvárt előtt 3 nappal negatív. Lehetek még attól terhes? Bőven lent

Figyelt kérdés
4 nappal nem várt előtt teszteltem késő délutániból negatívat aztán másnap is délutániból negatívat x-epil tesztel. volt valaki aki nem várt előtt x-epillel negatívat tesztelt de mégis babás volt ? tegnap vagy ma kéne megjönnie de semmi . mikor teszteljek újból és milyen tesztet ajánlotok ?
2011. jan. 22. 13:18
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
a párom elment tesztért hogy tudjak reggel tesztelni :) szóval mégiscsak tesztelek reggel :) szorítsatok nekem :)
2011. jan. 23. 21:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Mi lett? :-)
2011. jan. 24. 00:06
 13/24 anonim ***** válasza:
mi lett az eredmény??V.
2011. jan. 24. 07:52
 14/24 A kérdező kommentje:

negatív . sajna . de nem szomorkodok . várom hogy megjöjjön és uj hónap új esély :) addig is élvezzük egymást a párommal és ha jönni akar ugyis jönni fog . kénytelenek vagyunk várni addig amig meg nem fogan mert ha idegeskedek meg rá görcsölök attól még babó nem lesz :) köszönöm hogy szoritottatok nekem :)

Viki

2011. jan. 24. 11:53
 15/24 anonim ***** válasza:
szia!Én vagyok a 10 hónapos anyukája.mint mondtam,én anno vasárnapra nem vártam,és szerda reggel még totál negatív volt,csak csütörtökre lett pozitív.ha holna utánig sem jön meg,sztem csinálj még egy tesztet
2011. jan. 24. 18:17
 16/24 A kérdező kommentje:
hát ha addig sem jön meg akkor megcsinálom. ha megjön akkor megírom hogy megjött ha nem akkor holnap úgyis írni fogok hogy meg ismtlem a tesztet. szóval mindenképpen írok. :)
2011. jan. 24. 20:43
 17/24 A kérdező kommentje:
a furcsa csak az hogy semmi vizes folyás . krémes állagú fehér színű folyásom van .
2011. jan. 24. 20:45
 18/24 anonim ***** válasza:
amig nem jön meg,nincs semmi veszve.V.
2011. jan. 25. 09:52
 19/24 A kérdező kommentje:
hát én már nemtudom :D akkor miért negatívak a tesztek ? :(
2011. jan. 25. 14:07
 20/24 A kérdező kommentje:

hmm... hmm.... hm.... a helyzet az.... na vajon mi ? :D elmondjam ? :D na jó elmondom ne örüljetek mert megjött . de amint mondtam új hónap új esély . legalább már megjött és hamarabb tudom magam alávetni az új hónapnak :P :) :D

köszi hogy drukkoltatok :)

Viki

2011. jan. 25. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!