Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil teszt nemvárt előtt 3...

X-epil teszt nemvárt előtt 3 nappal negatív. Lehetek még attól terhes? Bőven lent

Figyelt kérdés
4 nappal nem várt előtt teszteltem késő délutániból negatívat aztán másnap is délutániból negatívat x-epil tesztel. volt valaki aki nem várt előtt x-epillel negatívat tesztelt de mégis babás volt ? tegnap vagy ma kéne megjönnie de semmi . mikor teszteljek újból és milyen tesztet ajánlotok ?
2011. jan. 22. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én a gabriellel szoktam tesztelni! x-epil-el nemvárt előtt 2-3nappal teszteltem halvány pozitívat!
2011. jan. 22. 13:21
 2/24 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ . akkor semmi esély :(
2011. jan. 22. 13:22
 3/24 anonim ***** válasza:
bőven lehetsz terhes, ne izgulj, elég sokan vannak olyanok is, akik már 4-5 hetes terhesek és a teszt még mindig negativ...
2011. jan. 22. 13:24
 4/24 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem így 1 év után :)
2011. jan. 22. 13:24
 5/24 anonim ***** válasza:
szia!én ugyan one steppel teszteltem anno,de csak a nemvárt utáni 4.naapon lett pozitív.előtte végleg negatív volt,le is mondtam róla...most gyönyörű 10 hónapos csajszi:)
2011. jan. 22. 13:37
 6/24 A kérdező kommentje:
:) Gratulálok neked :) örülök hogy akkor még lehet esélyem rá :)
2011. jan. 22. 14:41
 7/24 anonim ***** válasza:

Az x-epil csak reggel jó és az is csak a nemvárt napokon mivel 25 ös.

Tesztelj holnap reggel.De az x-epil nekem nem jött be inkább használj gabrielt.

SOK SIKERT!!!!!!!

2011. jan. 22. 17:56
 8/24 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö.Elsö pisiböl,és erösebb teszttel csinálj tesztet.Az x-epil tudomásom szerint 25-ös,az még mutathat negativat a nem várt elött.Pár nap mulva csinálj másik tesztet.amig nem jön meg addig nincs semmi veszve...:)
2011. jan. 22. 18:44
 9/24 anonim ***** válasza:
13:37es vagyok.köszönöm:)Drukkolok neked nagyon,majd írj,hogy mi lett:)
2011. jan. 23. 15:21
 10/24 A kérdező kommentje:
ma nagyon görcsöltem de lepihentem és mint akit elvágtak azóta sem fáj .. nem tudom hogy meg fog e jönni . mondjuk már a nemvárt elmult 2 napja . ez még nem szémit annyira késésnek . most nincs tesztem szóval a holnap reggeli tesztelés kimarad. a honap utánig nem jön meg . akkor holnap után reggel teszelek másik fajtával.
2011. jan. 23. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!