Segíthet már rajtam ha ennyit mindent iszok egy hónapban? Mert már annyira elvagyok keseredve.
Most januártól iszom a cickafark teát meg decembertől a palástfüvet , meg ma vettem málna levél teát. Ezt hogy kell inni és mikor? egész hónapban mert nem tudom de szeretném holnaptól elkezdeni inni.
Szedem naponta a folsvat 2x1 a 3mg ból meg az e-vitamint napi1 db ot a 200mg ból .
Mit tudnék még szedni?
A hormeel-s cseppet sehol nem tudom megvenni , azt sajna nem tudom szedni.
A barátcserje kapszula az még segíthet vagy nem jól tudom , az erre való mert valahol olvastam azt hiszem itt a forumon de nem vagyok biztos benne hogy jól emlékszem a nevére.
Már csak sajnos ezek az alternatívák vannak amik segíthetnek mert minden orvost végigjártunk , és sehol semmi bajt nem találtak de 2 éve nem jön a babó!!!
SEGÍTSETEK!!!
Szia!
Én is mindent kipróbáltam már(nekünk 1 éve nem jön sajnos a baba...)Keress rá a Gynex-re(gynex=gyógynövényes csepp, állítólag segít) a google-on!Ha e hónapban sem sikerül én biztos kipróbálom!(én is csak mostanában hallottam róla!)
Sok sikert!
Szia!
Nálunk már több mint egy éve nincs babuci és én is már a létező minden dolgot megpróbáltam. Már a gyógyszertár belőlem él lassan.:(
Én is itt szoktam nézelődni és amit az előző válaszoló írt egyre többet hallom.
Szóval ha más nem akkor jön az. Mindegy. Mindent odaadnék egy egészséges drágaságért. Én a héten megyek hormonvizsgálatra, aztán a többi procedúra(egyébként endometriózisos is vagyok).:(
Sok sikert Neked. És az előső válaszolónak is.
Szia! Én ugyan ebben a cipőben járok, mint Te. Mi is több, mint 2 éve próbálkozunk, és nekem is az egyik vezetőm el van záródva, de ezen kívül minden rendben van mindkettőnkel. Én is sok jót hallottam ezekről a csodaszerekről, de sajnos én már nem hiszek bennük. Mi most a Kaáli intézetbe kezdtünk el járni, és most készülök a 2. inszeminációra. Valahogy ebben már jobban bízok, mint a teákban. Én úgy hallottam, hogy a málnalevél teát ilyen esetben nem szabad inni, mert vérbőséget okoz. Ezért is szokták a terhesség utolsó idejében inni, hogy segítse a szülést. Ja, még sok jót olvastam a méhpempőröl is.
Mielőbbi babásodást mindnyájunknak!
szia Kedves Kérdező!
Gratulálhatok már a pozitív eredményhez? Nagyon drukkolok neked! :)
Szia.
Még sajnos nem voltam lapar műtéten a múlt héten és sajnos inszemre kell menni mert a jobb petevezetőm el van záródva , és nem tudom sajnos nem látom még az alakút végét hogy mikor lesz pozi tesztem , de nagyon aranyos avgy hogy így irtál nekem és hogy emlékeztél rám.
Nálad mi ujs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!