Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha aktus után...

Lehetek terhes ha aktus után 1 héttel megjött?

Figyelt kérdés
jan. 1.-jén lefeküdtem a párommal védekezés nélkül!8-án megjött!Olyan volt mint szokott!6 napig tartott!21-én csináltam 2 tesztet!Egyet reggel egyet pedig délután!Mind a kettő negatív volt!21-én elkezdett fájni a mellem ami nekem szokott,de csak a mensi előtt 1 héttel!Ha 3 héttel az aktus után csináltam a tesztett akkor már ki kellett volna h mutassa a terhességet?Vagy ennyi idő még nem elég hozzá?(az volt ráírva h a beágyazódás után 3 nappal már kimutatja!)
2008. jan. 25. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ha rendes vérzésed volt, akkor nem hinném hogy terhes vagy. Ha a következő mensid nem lenne rendes, akkor csinál megint tesztet és menj orvoshoz.

De ha nem akarsz babát, akkor védekezz, mindig, rendesen!!

2008. jan. 25. 19:41
 2/2 anonim válasza:
100%
Szia! Mi volt? Terhes voltál? Köszi a választ!
2010. jún. 6. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!