Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már úgy valaki, hogy...

Volt már úgy valaki, hogy mensi előtt nagyon fájt és szúrkált a hasa? Biztos volt benne, hogy meg fog jönni az érzések alapján, de mégsem és közben terhes volt?

Figyelt kérdés
És a várt mensi előtt nem volt semmilyen terhes tünete? Tudom butaságnak hallatszik a kérdésem, de annyira szeretnék terhes lenni.Válaszotokat előre is köszi. Csütörtökön, vagy pénteken nem kellene megjönnie.
2009. febr. 3. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
szerintem nagyon a nem várt előtt senki ne keresse a tüneteket, majd lesz, ahogy lesz.
2009. febr. 3. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Szia! Ezzel én is egyet értek. Én a nemvárt előtt már nagyon sok tünetet produkáltam, de mindíg megjött. Úgyhogy most már csak abban hiszek ha nem jön meg, az előtte lévő tüneteknek nem.
2009. febr. 3. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen voltam én is úgy.Akkor is ha baba volt akkor is ha nem.Eldönteni ennyiből nem lehet.

A hő leesik a mensi elötti napon vagy a mensi napján.Egyedül ez volt nekem biztos jel.

2009. febr. 3. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is van még 2 napom, de a tüneteim alábbhagytak, nem tudom, miért! A hőm viszont ma reggelre feljebb ment, a cicim csak érintésre érzékeny, a folyásom nem krémes, inkább picit bővebb.

Írj majd, ha nem jön meg és tesztelsz, bármi lehet!

Amúgy a mensziszerű görcs lehet menszi és baba tünet is.

2009. febr. 3. 15:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Közönöm a gyors válaszokat. Nekem folyás nem volt jellemző az elmúlt napokban, inkább tegnap óta van egy picike, de az csak ilyen maszatos a bugyimon. Attól félek, hogy ez mensi lesz. Egyébként igazatok van lányok. Én is így gondolom, hogy a nem várt előtt butaság a testünket figyelni. Csak azért kezdtem el megint foglalkozni ebben a hónapban is korán, mert szoktalanul erősen fáj a hasam napok óta, ami eddig nem volt jellemző. azért még remélem fognak még sokan véleméányeket írni. Egyébként lehet, hogy korai, de már arra gondoltam, hogy csinálok egy tesztet.
2009. febr. 3. 15:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nekem sajnos ma megjött. Így úgy döntöttem, hogy soha többé nem adok a várható mensi előtt tapasztalt tünetekre. Másoknak viszont sok szerencsét!
2009. febr. 5. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!