Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Febr.6-ra nagyon nem várom....

Febr.6-ra nagyon nem várom. Viszont ma eléggé leesett a hőm,37-ről 36,7-re, igy már csak 1 tizeddel van az alaphőm felett. Most már ne is reménykedjek? Amúgy semmilyen menzis tünetem nincs.

Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Sztem a hő még nem bizonyíték arra,hogy nincs baba,várd ki,késik-e,és ha igen pár nappal késés után tesztelj,vagy ahogy akarsz,nekem 1 hete késik,de csak szombaton tesztelek,mert már fáztam meg sokszor sajnos,de mindenem nagyon "babás".:)

Sok sikert!

2009. febr. 3. 14:54
 2/4 A kérdező kommentje:
De én már úgy UTÁLOK várni! Drukkolok neked, hogy sikerüljön, bár én szombatig nem tudnék várni. Irigyellek, hogy ilyen türelmes vagy. Mégegyszer sok sikert!
2009. febr. 3. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
akkor vegyél 10-es tesztet, ha nem bírsz várni
2009. febr. 3. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Beágyazódásra ugye már késő van?
2009. febr. 3. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!