Azt szeretném meg kérdezni, hogy van e olyan aki igy járt, és mi lett belöle?
Én csak drukkolni tudok Nektek. Mi is egy éve várjuk a csodát és baba helyett betegséget kaptam ami két spontán vetélést okozott már.
Nagyon nagyon szorítok. Pihenj holnapig sokat. És ne izgulj, tudom bután hangzik, próbáld úgy felfogni, ha netán mennie kell(de nem fog), akkor biztos meg volt az oka. Én is mindig ezt mondtam magamnak, hogy tudta a természet, hogy beteg lett volna stb. azért vette el.
Kitartást és nagyon jó egészséget.
Sajnos ez a hcg tényleg kevés. Én is véreztem, 1000-es hcgnél, de rá 2 hétre már 13000-re nőtt, igaz az UH-on csak petezsák van eddig, de ezt hasival nézték.
Vígasztaljon az, hogy inkább így menjen el, minthogy kromoszómaproblémával szülessen meg!
Szorítok Neked!
7 hetes kismama
Nehéz most neked,de ha elakar menni akkor azt jelenti,h nem elég egészséges.A legtöbb kromoszóma hibás magzatok elmennek korai stádiumban.Csak 13 % marad meg és születik meg beteg gyerekként.
Nekem is pozitiv teszt után 2 héttel nagyobbacska mensis vérzéssel elment.
Szia.
Sajna kevés a HCG,nekem 2007 novemberében 6 hét és egy naposan lett először erős poz. a tesztem,és este vérzés kíséretében "rajta maradt" a babám a papíron sajnos.
De ne arra gondolj,hogy baj lesz,hanem arra,hogy még icipici és nőnie kell!Szorítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!