Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek a bábakoktél...

Mi a véleményetek a bábakoktélról?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hogy érted? Állítólag működik. Én még nem próbáltam, császárral szültem. Egy ismerőrömnek bevált, és ő orvos.
2011. jan. 20. 17:43
 2/13 A kérdező kommentje:
40+1-en vagyok ma és a szülésznőm javasolta hogy igyak egyet, de megoszlanak a vélemények... mondjuk megittam már :) most várom a hatást :D kíváncsi vagyok hogy mit fog kiváltani.... szerinted az ülőfürdő is rásegítene?
2011. jan. 20. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de legjobb a frontban reménykedni :)

Sok sikert!

2011. jan. 20. 18:01
 4/13 A kérdező kommentje:
FRONT????? az meg mi? a Babámat egyáltalán nem érdekli, sem a meleg se a hidegfront.... eddig semmi reakciót nem váltott ki belőle.... nagyon remélem hogy meghozza a várt hatást ez a kotyvalék :) most úgy érzem éhes vagyok és hányingerem van egyszerre.... furi....
2011. jan. 20. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Miből áll a bábakoktél?
2011. jan. 20. 20:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Na történt valami? Hogy vagy/tok?:)
2011. jan. 20. 21:35
 7/13 A kérdező kommentje:

hozzávalók : 20ml ricinus olaj, 2dl baracklé, 1 kupica barack pálinka....

eddig semmi, még nem is ment a hasam, volt egy-két jósló fájásom, de semmi több :( Úgy tűnik Örökterhes vagyok....

annyi más, hogy nagyon sokat és erősen keményedik a pocim, akkor mozdulni sem bírok.....

2011. jan. 20. 22:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Wow! Azért már a sok keményedés is nagyon jó jel, ha esetleg mégsem indulna be a szülés, már azért megérte. Tájékoztass majd minket, légyszi, kíváncsiak vagyunk! Minden jót!
2011. jan. 21. 06:55
 9/13 A kérdező kommentje:

Azóta is csak a sok keményedés van.... :(

Tegnap este azt hittem hogy szivárog a magzatvíz, bementünk a kórházba, de megvizsgáltak és kiderült hogy semmi :(

Így hazaengedtek!

Arra gondoltam hogy holnap este megint iszok egy koktélt, hátha segít...ha szerdáig nem szülök akkor be kell feküdni a kórházba :(

szerintetek nem lesz gáz ha megint iszok? az előzőt csütörtökön ittam és annyit értem el vele hogy egyszer ment a hasam tőle és voltak igazi jósló fájásaim... de semmi több.

2011. jan. 23. 23:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Én gyömbérrel ismerem...
2011. jan. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!