Mi a véleményetek a bábakoktélról?
Nekem ajánlotta a szülésznőm,mert nagynak ígérkezik a babám és hogy ezért ne várjuk ki a 40. hetet.Most 34. hétben járok nem most akarom meginni csak érdeklődöm.Akinek van receptje az írhatna is.
Köszi

Nekem is ajanlottak, de csak a kiiras kornyeken. Ha a baba meg nem akar jonni, akkor leet, hogy ez sem csalja ki. Ketszer probaltam, eloszor hasmenesen kivul semmi sem tortent, 2. probara fel nappal kesobb elfolyt a magzatviz es harom ora vajudassal szultem. Abban sem vagyok biztos, hogy a koktel miatt indult be.
En nem kutyulgattam, az alkoholt kihagytam, csak lehuztam fel dl ricinust, majd ra 2 dl gyumolcslevet.
En korabban nem csalnam ki a babat, van annak oka, hogy o meg maradni akar. Nekem vegig joval tobb, mint 4 kg-os babat josoltak, vegul teljesen idoben szuletett 3700 grammal, siman meg tudtam szulni, meg gatmetszesem sem volt.
Egyebkent nekem a dokim akarta beinditani ket hettel korabba, hogy "nehogy tul nagy legyen". Nem engedtem, jol is tettem, ugy fel kg-mal kisebb lett volna. Minel erosebb, annal jobb.

egy hét túlhordáskor megittam. hányingerem volt tőle, de még napokig nem szültem.
nem mondom, hogy megbántam, de még egyszer nem innám meg.
és 4360grammos volt a babám, rettenetesen nehéz volt megszülni, de hogy ezért előbb jöjjön, én nem tenném..

ne tedd!!
én is hamarabb akartam szülni mindent bevetettem.de azt nem az alkoholtartalma miatt.ha oda jutnál hogy nem jön akkor lépcsőzz!nekem az vált be.de a babó ugyis tudja ha jönnie kell.én örülök is hogy nem jött annyival hamarabb mert 2900al született.pont súlyba volt.ne eröltesd!könnyű szűlést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!