Átjárhatósági műtét hogyan zajlik?
Barátnőmnek a köldökén van vágás és egyik oldalon oldalt. Altatásban ment a dolog. Nagyon gyengélkedik azóta is. Én is szeretnék babát, talán nálam is sor kerül rá. :(
És nektek jelentett valamit? Azóta valami biztató?
a 17:00-ás válaszoló vagyok
Nekem 2 éve csinálták a HSG-t. Azóta sem sikerült teherbe esnem. Voltunk inszemináción a budapesti Forgács Intézetben 3 alkalommal....Nagyon kedvezőtlen tapasztalataim voltak ott...(a nőgyógyászom iránytott oda,mert ismerte a Forgács dr.-t).Mind a 3 inszem. eredménytelen!
Most váltottunk.Debrecenbe mentünk a Kaáli Intézetbe!Én eredetileg is oda szerettem volna menni,de megbíztam a pesti dokiban!
Nagy kár volt! Ugyanis most kiderült Debrecenben,hogy a pesti inszem. csak pénzlehúzás volt! Ugyanis egy elzáródott petevezetővel ugyan szoktak inszem.-et csinálni,de ha az első nem sikerül,akkor nem nagyon szoktak tovább kisérletezgetni!!!!Nekem meg 3-at megcsinált a doki jó pénzért,és még 3-at meg akart csinálni,mert 6 sikertelen inszem. után csinálta volna meg a lombikot!!Persze mehetett volna hamarabb a lombik 400 ezer forintért,mert adott volna 10 % kedvezmény Forgács Doktor!!!Hát köszönöm szépen!!!!! Inkább önhatalmúlag váltottunk,és most nagyon örülök,mert a Debreceni Kaáli nagyon pozitív,hihetetlenül rendesek...Jövő héten kezdjük az ingyenes lombikot :)
Szívesen válaszolok,ha van még kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!