4 napja mensi érzésem van. Állandóan rohangálok wc-re, de semmi. Mára nem várom. Lehet meg fog jönni?
Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretném ha ismét csalódnom kellene.Végre visszaállt a mensim és most bízom benne hogy baba lesz. A cicijeim is nagyon érzékenyek: Bizsereg, fáj, holott soha nem szokott mensi előtt és közben sem! A hőm viszont leesett 3tizedet :( 36,9-ről 36,6-ra2009. febr. 3. 09:18
1/6 anonim válasza:
sajna, akkor meg fog jönni, szerintem, már a hőd miatt :(
2/6 anonim válasza:
nekem 12 napot késett és utána megjött.nem volt peteérésem azért késett.várjátok már meg a mensi utáni 10 napot utána teszteljetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :))
2009. febr. 3. 09:31
4/6 anonim válasza:
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak, bár én a hőmet nem mértem. De soha nem volt mell érzékenységem, mint neked. Az elmaradt napján teszteltem +at. Szerintem tesztelhetsz már akár holnap reggel is, de fontos, hogy reggel csináld meg a tesztet! Majd írd meg, hogy mi lett veled, szorítok!
5/6 anonim válasza:
Szerintem ezekböl a tünetekböl még nem lehet biztosra mondani hogy babád lesz de azt sem hogy nem.Ha ennyire várod a babát ne hagyd magad bizonytalanságban csinálj egy tesztet és akkor megtudod hogy mi van.Nekem 5 terhességem volt ebből 2 vetélés ,a testi tünetek nagyon sokszor becsaptak mikorra nem vártam.Szerintem jobb tudni hogy nem minthogy figyelgetni magad és reménykedni.A mell érzékenysége lehet babás tünet.Az hogy a höd leesett még nem bizonyíték semmire.Azt tanácsolom ha nem jön meg tesztelj reggeli első vizeletből!
6/6 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj holnap reggel és írd meg mindenképp mit mutatott!
Nagyon szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!