Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több mint egy fél éve szeretné...

Több mint egy fél éve szeretnénk babát de valamiért nem akar összejönni. A vizsgálatok szerint minden oké! Mi lehet a baj? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 24. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Először is próbálj meg nem arra gondolni,hogy valami baj van!Én amikor abbahagytam a gyógyszert,úgy fogtam fel,hogy majd jön ha jönni akar a pici!Úgyis akkor fog jönni,amikor eljön az ideje!Sokan mondták már,hogy próbálkoztak egyre görcsösebben és semmi!Majd amikor már szinte feladták és esélytelennek tartották,akkor jött hirtelen!Nem írtad,hogy szedtél e fogamzásgátlót elötte!Az nagyban befojásolja,hisz még hónapokig védettséget nyújt!Átlagban 3 hónapig véd még!Ha szedtél,akkor viszont olyan,mintha csak 3 hónapja próbálkoznátok!Az még messze nem utal bajra!:)Tudom rossz ez a türelmetlenség én is mindig vártam,hogy megbetegszem e!Peddig tényleg úgy fogtam fel,hogy egy éven belül majd csak összejön,mégis csalódott voltam mindig amikor megjött!Estleg számold ki mikor vagy a legtermékenyebb és azokon a napokon mindent bele!Sok sikert nektek!
2008. jan. 24. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Fél év? Az még nem olyan sok idő. Mi is azóta próbálkozunk, viszont én gyógyszert szedtem, tehát mintha csak három hónapja lenne. Ne görcsölj rá, össze fog jönni!
2008. jan. 25. 07:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem se görcsölj rá! Nekem 1 évig kellett próbálkozni, hogy összejöjjön, már én is bebeszéltem magamnak, hogy tuti valami bajom van...és aztán egyszer csak összejött, pont akkor amikor nem is számítottam rá. Nem szabad rágörcsölni!!!Én is pont abban a hónapban voltam a legidegesebb amikor összejött:)Pedig sokan azt mondják hogy nem szabad idegeskedni. Úgyis akkor jön a baba ha jönni akar, ez a természet rendje:)
2008. jan. 25. 08:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy a vizsgálatok szerint minden OK? Miken voltál?

Egyébként a félév az nem idő. Én egy év leteltével fordultam orvoshoz, mivel hamarabb nem kezdhető el a meddőségi kivizsgálás.

2008. jan. 25. 12:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt valóban nem írtam, hogy szedtem fogamzásgátlót. kb. 5 évig. A párommal minden oké a termékenyégi vizsgálaton jó eredmények születtek. Nekem van peteérésem amit doki állapított meg. Tudom, hogy nem szaad görcsöli rajta de nem tudok nem erre gondolni. Most ajánlottak gyógyteát cickafark és csalánlevél valamint a tornát.
2008. jan. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!