Mindenki megérzi, ha peteérése van? És mik a jelei, mit éreztek?
Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez annyira vicces, hogy emailt kapsz róla, mikor van peteérésed:)
Egyébként nem, én nem szoktam érezni.
*bő hüvelyváladék
*mellfeszülés
*és petefészek szurka
Na, erre a ciklus.hu-ra írok én valamit:
Nekem is küldi a levelet, 30-31 napos ciklusra küldi mindig 17. nap előtt. Azt hittem, így is van, mert a hőm is ottkörül kezd emelkedni. Most pedig a dokim megállapította ultrahanggal, hogy 20. napon van tüszőrepedésem! Most akkor voltunk együtt, ma kellett volna megjönnie, de sehol semmi! Hál'Istennek!
Nekem kegyetlenül fáj alul oldalt a hasam olyankor egy napig, úgy érzem mintha megduzzadna a petefészkem, főleg ha felhúzom a lábam, vagy lehajolok akkor érzem és fáj, aztán egy nap alatt elmúlik. Mellfeszülés és bő folyás is van.
Mindezt egyébként csak az utóbbi években tapasztalom. Eleinte nem értettem, azt hittem valami bajom lehet, aztán megfigyeltem, hogy minden hónapban van, egy napot. Mikor babát akartunk hőmérőztem, vezettem a ciklus.hu-n, és ovuteszteltem is, akkor jöttem rá, hogy a havi egy nap szörnyű feszülő fájdalom a pé :) mivel a ciklus.hu és az ovuteszt is ezt a napot adta ki.
(31 hetes km)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!