Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyibe kerül egy ovulációs...

Mennyibe kerül egy ovulációs teszt? Hasznosnak bizonyul? Ezzel kapcsolatos tapasztalatokat várom!

Figyelt kérdés
Még eddig nem használtam ,de ha pozitívak a visszajelzések én is kipróbálnám.(hallottam már olyat hogy nem mindenkinél mutatja ki a peteérést)Ez igaz lenne?
2009. febr. 2. 11:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Én használom, a dm-ben veszem és ha jól emlékszem kb 2500-2700 ft lehet, 5 db van benne! Elég kiszámítható a ciklusom, így van, ha jól belövöm az ovulációt a testi tüneteim alapján, kibírja a 2 hónapot is!

Szerintem jó! Mindenképp azt javaslom, próbáld ki, mert saját magadnak kell rájönnöd, hogy beválik-e vagy sem!

Nekem mutatja, ha pozitív, és egyértelmű! De én elég kiszámítható eset vagyok, lehet, van akinek nehezebb a dolga!

2009. febr. 2. 11:07
 2/8 anonim ***** válasza:
szia a tesz veszen és a vaterán sokkal olcsobb és ugyanaz 2200ft a 20 db , én is onnét veszem!!!:)
2009. febr. 2. 11:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Mi az a vaterán?
2009. febr. 2. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:

vatera.hu- ez egy netes "piac", árverés oldal. Nagyon sok remek dolog van rajta, nézz szét! :) Egy barátnőma z ovu-teszteket kisollóval vízszintesen ketté vágja- kétszer annyi lesz belőle...

:)

2009. febr. 2. 11:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én a [link] rendeltem, teljesen megbízható az ovulációs teszt és a terhességi teszt is, és olcsó!
2009. febr. 2. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt érdemes tudni még, hogy az ovuteszt ugyan jelzi a peteérés folyamatát, de arról, hogy megrepedt-e a tüsző nem beszél...
2009. febr. 2. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Egyenlőre nekünk nem vált be(sajnos), pedig minden hónapban használom és ki is mutatja!

DE gyógyszertárban kaphatsz többször használhatót, úgy emlékszem 3 ezer körül van!Elég vízzel lemosni és akárhányszor használható!

2009. febr. 2. 21:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos tanácsokat!
2009. febr. 3. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!