Kb. 4 napja barnás folyásom van, és nagyon sűrűn kell pisilnem, és fáj is. Terhes lehetek, vagy mi van velem?
Már több mint egy hónapja fogamzásgátlót szedek.Tehát elvileg már véd.De már kb 4 napja barnás folyásom van,aminek utánanéztem,és ez lehet a terhesség jele is.De emellé még párosul egy olyan dolog,hogy nagyon sürven kell pisilnem,és fájdalmas.Ez meg a felfázás jele.Szerintetek mi van velem?
És még egy dolog: kérlek erősítsetek meg,hogy fog.gátló mellett nyugodtan hagyhatom hogy a pasim belém élvezzen...
Szia,szívesen megnyugtatnálak,de én pont fogigátló mellett lettem terhes amiből most már egy 4 éves kislányom van... :)
De nekem sohasem volt jó a hormonháztartásom, a dokim szerint ezért sikeredett be.
Azt gondolom,hogy a Te esetedben ez most egy enyhe menstruáció és nem terhesség,de vegyél egy tesztet és kiderül.
Mikor én elkezdtem tabit szedni 2 hétig volt ilyen barnás folyásom, de az normális, mivel a bogyó befolyásolja a hormonjaidat a védekezés miatt.
Tezstelj, vagy ha z nem elég megbízható számodra, keresd fel az orvosodat.
Szerintem a barnázás a mensi, csak a tabi megzavarja, és nem rendes lefolyásu.
Igen, beléd élvezhet a párod, ha rendsen szeded, és nem volt kimaradás, hányás, hasmenés 4 órával a tabi után:)
Előfordul hogy emellett is teherbe esnek, hisz 100%-os védelem sajna nincs, csak 99,99%, de a tabi a legbiztosabb módszer, nekem 12 éve bevált:-)
A teszt jó ötlet, meg fog nyugtatni, de megkérdezheted a dokid is.
A ciklus 3 hónap alatt be kell álljon, ennyi idő, mire a szervezeted megszokja a tabit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!