Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb. 4 napja barnás folyásom...

Kb. 4 napja barnás folyásom van, és nagyon sűrűn kell pisilnem, és fáj is. Terhes lehetek, vagy mi van velem?

Figyelt kérdés

Már több mint egy hónapja fogamzásgátlót szedek.Tehát elvileg már véd.De már kb 4 napja barnás folyásom van,aminek utánanéztem,és ez lehet a terhesség jele is.De emellé még párosul egy olyan dolog,hogy nagyon sürven kell pisilnem,és fájdalmas.Ez meg a felfázás jele.Szerintetek mi van velem?

És még egy dolog: kérlek erősítsetek meg,hogy fog.gátló mellett nyugodtan hagyhatom hogy a pasim belém élvezzen...

2008. jan. 24. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,szívesen megnyugtatnálak,de én pont fogigátló mellett lettem terhes amiből most már egy 4 éves kislányom van... :)

De nekem sohasem volt jó a hormonháztartásom, a dokim szerint ezért sikeredett be.

Azt gondolom,hogy a Te esetedben ez most egy enyhe menstruáció és nem terhesség,de vegyél egy tesztet és kiderül.

Mikor én elkezdtem tabit szedni 2 hétig volt ilyen barnás folyásom, de az normális, mivel a bogyó befolyásolja a hormonjaidat a védekezés miatt.

Tezstelj, vagy ha z nem elég megbízható számodra, keresd fel az orvosodat.

2008. jan. 24. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a barnázás a mensi, csak a tabi megzavarja, és nem rendes lefolyásu.

Igen, beléd élvezhet a párod, ha rendsen szeded, és nem volt kimaradás, hányás, hasmenés 4 órával a tabi után:)

Előfordul hogy emellett is teherbe esnek, hisz 100%-os védelem sajna nincs, csak 99,99%, de a tabi a legbiztosabb módszer, nekem 12 éve bevált:-)

A teszt jó ötlet, meg fog nyugtatni, de megkérdezheted a dokid is.

A ciklus 3 hónap alatt be kell álljon, ennyi idő, mire a szervezeted megszokja a tabit.

2008. jan. 24. 17:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja és elfeljtettem az előzőhöz, hogy a sűrű és fájdalmas pisi felfázás vagy baci, minél előbb menj el urológushoz, hogy kikezeljen!!
2008. jan. 24. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!