Gabriel terhességi teszt. Már kimutatná?
Figyelt kérdés
Pár napja teszteltem Gabriel terhességi tesztel a délutáni órákban. Azt írták, hogy bármikor elvégezhető. Negatív lett. Már korábban is teszteltem vele akkor is negatív lett. Egy nagyjából 10 hetes terhességet már simán kimutatna igaz? Menstruálni menstruáltam csak kételyeim vannak ezzel kapcsolatban.2011. jan. 14. 21:22
1/4 anonim válasza:
Igen,10hetes terhességet ki mutat! Nekem nemvárt napján már pozitív lett!A gabriel teszt már 3-4napos terhességet kimutat(az kb a 15ik nap)!
2/4 anonim válasza:
Bocsi első, de úgy látom kicsit fogalomzavarba vagy. A beágyazódástól számítva a 3-4. napon mutatja ki, nem a megtermékenyüléstől. Hisz a beágyazódás 7-10 nap, hogy mutatná ki előbb a teszt?
Úgyhogy megnyugodhatsz, tuti nem vagy terhes, főleg hogy menstruáltál is.
3/4 anonim válasza:
Első vagyok! A kérdező azt kérdezte,hogy 10hetes terhességet kimutat-e a teszt! A válaszom az volt,hogy igen!
A gabriel tesz (beágyazódás után)3 nappal kimutatja a terhességet!
A beágyazódás a peteérést követő 7-10. napon kezdődik és 4-5 napig tart.
4/4 anonim válasza:
ha ennyi teszt negatív lett,akkor az egyértelműen azt jelenti,hogy nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!