PCOS-ses vagyok,a hormonvizsgálatok most készültek el,mi a véleményetek,aki hasonlo helyzetben van mennyi idö alatt sikerült a kisbaba?
2011. jan. 14. 15:33
1/9 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez a gyógyszer cukorbetegségre van?!
2011. jan. 14. 18:06
2/9 Manka68 válasza:
Kedves első válaszoló!
Valószínűleg tudja. Te tudod, hogy a PCOS alapbetegsége inzulin rezisztencia?
Ezért adnak cukorcsökkentő gyógyszert, ami diétával és mozgással együtt helyreállítja az anyagcserét, nem lesznek ciszták, és rendeződik a ciklus is!
2011. jan. 14. 18:55
3/9 Manka68 válasza:
Bocsi, lemaradt : a szervezet 3 hónapig emlékszik az átlag vércukorértékre. Ha azonnal elkezded a diétát is, akkor kb ennyi idő múlva kezdheted várni a gólyát. Én három hónapig csak diétáztam, azután kaptam a gyógyszert, és az első próbálkozós hónapban sikerült pozitívat tesztelnem.
2011. jan. 14. 18:59
4/9 anonim válasza:
Jól van na, persze hogy tudom, csak nem olvastam végig. Figyelmetlen voltam, ennyi, elnézést.
2011. jan. 14. 20:09
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket! Bízom benne hogy két év probálkozás után talán most sikerül a kisbaba,és igen tisztában vagyok vele hogy ez a gyógyszer cukorbetegeknek valo,és bizom abban hogy segit nekem is!!! milyen tipusu diétát javasoltok a gyogyszer mellé,mert azt a doki nem mondta hogy diétázzak is.
2011. jan. 15. 09:07
6/9 Manka68 válasza:
Szia!
CH diétát. Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem kell annyira számolásznod a szénhidráttartalmakat, elég ha az alapokra odafigyelsz : napi 5 alkalomra elosztott szénhidrát bevitel, hogy ne hintáztasd meg nagyon az inzulinodat. Ani brutál szénhidráttartalmú, és nem árt elkerülni : lisztes dolgok, beleértve a kenyeret is, és a cukrok. A gyümölcsök is sok cukrot tartalmaznak!!
Nyugodtan ehetsz viszont húsokat, sajtot, módjával a tejes dolgokat.
Most ennyi jutott hirtelen eszembe.
2011. jan. 16. 18:56
7/9 Manka68 válasza:
Bocs, kimaradt, hogy a keményítő is cukorrá bomlik, tehát a krumplit kerüld el, amennyire csak tudod! Mindegy, hogy főtt, vagy sült, nem a zsír maitt nem szabad. És a rizst is óvatosan edd!
2011. jan. 16. 18:57
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat:)megprobálok mindent betartani,és bizom benne hogy igy sikerül végre teherbe esni!!
2011. jan. 17. 07:29
9/9 anonim válasza:
Sport.Mediterrán diéta.Meforal.Nekünk fél éven belül sikerült a bébi.Pár nap múlva kibújik!:o))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!