Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mendegél felfelé a hőm,...

Mendegél felfelé a hőm, kisebb-nagyobb cikcakkok után most már eléggé határozottan, bár én csak az ovum napjától mérem. Ki nem várja február 8-ra?

Figyelt kérdés
Ciklus hosszúságát, ovu idejét is írjátok meg!Enyém 25 napos, ovu kb 24-én. Hőmérővel a számban kezdem a napot.:D Ti?
2009. febr. 1. 10:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! ÉN 7-re.A ciklusaim 28-29 nap,ha minden igaz ovu 23.án volt én is hőmérőzök! Nálad valami tünet?
2009. febr. 1. 10:55
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! :) Mendegél felfelé a hőm, kisebb- nagyobb cikcakkok után mostmár eléggé határozottan- bár én csak az ovum napjától mérem. Egyéb tünet még nem nagyon lehet nálam, de jó lenne napról napra látni, ahogy alakulunk -együtt! :)
2009. febr. 1. 10:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs még semmi tünetem még a mellem sem fáj mint az ez előtti hónapokban ovutól éreztem most egyáltalán nem fáj!Egyébként én a ebben a hónapban clostyt is szedtem,most pedigE-vitamint szedek és palástfű teát iszok és várom a fejleményeket.
2009. febr. 1. 11:06
 4/9 A kérdező kommentje:
E vitamint pé óta szedek én is, és 25-26-27-én ovus cicifájás volt nálam. Most csak feszül- szokásosan. Mi még csak két hónapja élesítettük a babaprojektet... Nade 35 éves vagyok! :)
2009. febr. 1. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi sajnos már egy éve próbálkozunk de eddig még nem jött!Nekem már van egy 4 éves kislányom Ő nagyon hamar összejött első vagy második hónapban már nem emlékszek pontosan! Nem tudom nekem miért nem fáj a mellem pedig máskor ilyenkor már nagyon fájt most meg semmi!
2009. febr. 1. 11:31
 6/9 A kérdező kommentje:

A kérdésem átíródott a moderátorok által- ezért ismétlődik az egész kommentben is, de nem baj.:)

Tüneteink nem hiszem, hogy lehetnek még... Vagy van itt valaki, akinek de? :)

2009. febr. 1. 11:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Mondják többen is, hogy a mensi előtti, szokásos cicifeszülés terhességben elmaradt náluk... Reméljük, Nálad is baba lesz az "okozó".... De mi lehet ennek a hormonális oka?
2009. febr. 1. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen nekem sem volt cicifàjàs mikor babàt vàrtam!
2009. febr. 1. 13:03
 9/9 A kérdező kommentje:

Khm... Nekem ma reggelre megérkeztek a mensi előtt mindig jelentkező hányingeres reggelek...

Akinek volt ilyen tünete, annak terhességben is megmaradt? Vagy elmúlt, :)

2009. febr. 2. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!