Nem várt után négy nappal a Gabrielnek nem kellett volna már erősebben csíkozódni?
Nekem a terhességi tesztjeim, mindig nagyon halványak voltak és mindig kiderült utóbb, hogy babám lesz (8 éves kisfiú, és 33 hetes kismama).
Gratulálok a babádhoz, gondolom örülsz.
Én 11 hetes babás vagyok! Okt 21-én volt havim. Jó sok időt vártam nov. 21-én negatívat teszteltem, dec 2-án halványat, 6-án ismét halványat. (Gabriel teszteim voltak csak) Nem fontos erősebbnek látszania. Én is elvoltam keseredve emiatt, de aztán jöttek a tüneteim mell fájdalom, émelygés.
Gratulálok én is a babádhoz!
A Gabriel teszt nagyon későn mutatja ki.25mlU Hcg szintnél.
Vannak olyan tesztek amik már 10 mlU hcg-nél pozitivak.
Nekem ez a harmadik terhességem és mindig elöbb halványan jelent meg a csík.
Halvány csíkos "kismama"
A gabriell soha nem is fog erősödni.Én a nem várt mesi után 2 héttel is volt h teszteltem de ugyanolyan volt mint az eslő.Bezzeg a másfajta teszteken a teszt csík hamrabb kijött mint a kontroll csík sőt erősebb is volt a teszt a contorllénál.
Tudom ajánlani a dm-es coraxot vagy a sima patikai legolcsobb tesztett.
Gratulálok!:)
Én a 7:55-ös vagyok gratulálok a pozitív csíkhoz...
És persze a babához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!