Hogyan alakul a hőmérséklet a peteérés előtt, illetve napján?
Figyelt kérdés
pár napja kezdtem el mérni.minden nap 37,2-37,3.most van peteérésem.onnan tudom,hogy érzem.szúr a hasam,folyásom van.mindig megérzem.nem tudom,hogy hogyan kell alakulnia ilyenkor a hőmnek.le kellett volna esnie?vagy nem?mikor szokott leesni?néztem a keresőben,de sajna nem találtam erre egyértelmű választ.beteg nem vagyok,úgyhogy nem emiatt magasabb.egyébként azt hittem hogy terhes vagyok,mert késett és voltak tüneteim.de nega lett a teszt és azóta nem is néztem.hogy alakul ez?köszi a válaszokat.2008. jan. 24. 00:46
1/6 A kérdező kommentje:
azt mondták a peteérés elötti napon leesik,utána felmegy.de nekem már több napja fent van.nem hiszem hogy a peteérés 1 hétíg tartana.vagy igen?
2008. jan. 24. 01:04
2/6 anonim válasza:
Szia. A hődet mindig ugyan abban az időben kell mérned, de legjobb reggel mielőtt ki kelnél az ágyból, pé érés napján a hőd le esik, kb 3 napig alacsony, utána fől ugrik, 36,9vagy 37 körülire. Ha a hőd fönt maradt, a mensi nem jön meg akkor valószínű babás vagy. De ez csak a tökéletes ciklusnál műkődik!!!! És jó lázmérővel. Én 2-öt vettem patikába, egy se volt jó, baba boltba vettem 3000-ért és az vállt be.De ha be mész egy dm drogériába és veszel corax ovul tesztet 1700ft kb az megbízhatóbb a lázmérőnél. Én a kettőt egybe csináltam és most 27 hetes terhes vagyok. Sok sikert.
3/6 A kérdező kommentje:
köszia a választ.azt írod pé.előtt leesik.nekem tegnap volt és nem esett le.1 hete ugyan annyi.37,3.ez mitől lehet?
2008. jan. 24. 11:17
4/6 anonim válasza:
Szia. Először is a pé érés nem 1 nap, hanem átlagba 72 óra. És honnan tudod ilyen biztosan hogy tegnap volt?Figyu nekem nem volt 4 hónapig peteérésem, nekem is mindig magas volt a hőm, azért vettem ovul tesztet.Szerintem meg inkább ma van peteérésed ha ma esett le a hőd. Mennyire esett le? Nem lessz mindig napra pontos a peteérésed ezt ne is várd, És nem biztos hogy azért mert tegnap volt a ciklusod fél időbe, az azt jelenti hogy peteérésed van. Lehet előtte is és utána is, azért kell a hőmérő!!
5/6 A kérdező kommentje:
az előző válaszra:szia.nem esett le a hőm.ma is 37,3.és még félidőben se vagyok.eredetileg jan.6-án kellett volna megjönni,de 11-én jött pár nap volt csak.az előző verzió szerint már volt peteérésem,az utóbbi szerint meg még nem aktuális.most késett először.4 éve mindig 28 naposak a ciklusaim.most mi van?
2008. jan. 25. 00:08
6/6 anonim válasza:
Tudom mar nagyon regen volt de mi lett veled akkor? Legyszi meseld el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!