Hogy müködik ez a hömérséklet görbés módszer. Normális hömérséklet majd leesik a hö és ha emelkedni kezd akor van peteérés?
mensi elsö napjátol kezd mérni, reggel mindig ugyanabban az idöben és ugyanott (javaslom szájban nyelv alatt) és jegyezd fel mindennap, a délutáni nem számit.
amig mensi van lehet magasabb, de beáll majd az alaphöd ami ugyanannyi lesz kb mindennap (nekem 36,2 körül) és ha leesik, akkor van a tüszörepedés, a 14. nap körül, ha utána elindult felé, az a biztositék hogy meg is repedt a tüszöd. ha a hö fenn marad 37 körül akkor lehet terhességre gondolni. van még kérdés? segitek.
32
május 27én jött meg 5. napon keztem mérni a hömet
05.31reggel 36.4
06.01reggel 36.4
06.02 regge 36.4
06.03reggel 36.6
06.04reggel 36.8
06.05reggel 36.0 ma reggere leeset a höm lehet hogy azért mert ma tüszöérésem (vagymég tÚl korai)
Kezdd el használni a ciklus.hu-t. Megéri.
Nem túl korai, vannak nők és vannak ciklusok, amikor egyszerűen ekkor van. Épp ma beszélgettem a kolléganőmmel, aki a 11. napján gogant, és biztos benne, hogy akkor, mert máskor nem voltak együtt.
Ha babát akartok, akkor a mai nap a legjobb alkalom rá! HOlnap-holnapután ki fog derülni a hődből, hogy tényleg ovuláció-e, de az akcióval szerintem ne várjatok holnapig. :-)
szia elsö vagyok
az én tanácsom hogy ma mindenképpen legyen sex, mert lehet hogy neked ekkor van a tüszörepedésed. és ha van 5 perced regisztrálj a ciklus.hu -ra és ird be utolag a hödet erre a honapra, abbol görbe lesz és be tudod majd linkelni ide ugy egyszerübb nekünk is meg neked is. ha nem megy valami irj, segitek, de elöbb sex:)
Zsu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!