Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki épp most izgul, hogy...

Van aki épp most izgul, hogy vajon terhes-e? Főleg első babára várókkal "tartanék". Mit éreznek, hol tartanak, mikor volt peteérés stb?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 18:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Eddig csak a mellfájdalom volt és szomorú, de most a menstruáció előtt két nappal jelentkezett a szokott alhasi fájdalom. Tehát most sem jött össze??? :(
2009. febr. 1. 11:25
 12/19 anonim ***** válasza:

Sziasztok,

csatlakozom az izgulókhoz:), mi is hasonló cipőben járunk, első babára várunk. Hogy azonnal "tutira menjek", vettem egy Corax ovulációs tesztet, ami nagyon jól működött. Pontosan követve a leírást, a második tesztelős napon szép pozitívat mutatott (ez volt 20-án), majd azonnal támadásba lendültünk! Hát, romantikus dolog ez a babázás, nem mondom!:))) Barátnőm tanácsára hőmet is mérem és írom minden nap, fent van ma is, bár csak 5-re (nem) várom... Tesztet is vettem már, Coraxot (Be Sure) de nem mertem még megcsinálni.... Olyan sok mindent olvastam már itt, hogy nem is tudom mit érzek már...., ma reggel, mintha olyan "majdnem megjön" érzésem lett volna, ami nem jó jel. Bár olyat is olvastam, hogy ettől még bármi lehet. Tesztet talán holnap vagy holnapután merem megcsinálni. Ti?

2009. febr. 1. 12:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakozunk mi is, 28L és 31F. Április óta nem szedek gyógyszert, de eddig még nem jött össze a baba. Nagyon akarjuk, de valamiért nem sikerül. Ma épp 9 napja késik, tegnap teszteltem negatívat. Betudom annak, hogy annyira vágyom a babára, hogy a saját testem működését is összezavarom. Szorítok mindenkinek!!!
2009. febr. 1. 14:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én pont egy éve hagytam abba a bogyót,de azóta semmi.Jelenleg 26 napja késik a mensim,csütörtökön voltam orvosnál,de nem mondott semmi biztatót:-(,csak annyit h várjak még két hetet.Lehet később volt pé-s,és azért nem lát semmit.Reménykedünk,mert hát a remény hal meg utoljára.:-)
2009. febr. 1. 14:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én nov. óta nem szedem a tabit és febr.5-én kell megjönnie. Sajnos én is érzem már nagyon a mensis alhasi tüneteket és lassan már teljesen biztos vagyok benne, hogy most sem jött össze. Pedig most úgy éreztem, hogy minden klappol. Olyan erősen érzem az alhasamban, a fenekemben és a combomban a sajgást. Ez szerintetek is tuti mensi lesz ugye?
2009. febr. 1. 16:22
 16/19 anonim ***** válasza:

Késve, de társulok. Én 11-12 körül várom(illetve nagyon nem). Nekem is 14 lenne esedékes a mensim, de elöbb volt peteérésem 3 nappal szóval csúszik minden.

Mi már több mint egy éve próbálkozunk és közben volt egy műtétem is(szép nagy ciszta) úgyhogy lassan mi meddőségihez fordulunk.:( De a remény halmeg utoljára.

30/L, 34/F

Mindenkinek óriási drukk.

2009. febr. 1. 20:58
 17/19 A kérdező kommentje:
Holnap kellene megjönnie, ma teszteltem, de napközben. Negatív lett. Mostmár viszont minden tünetem elmúlt, még a menstruáció előtti fájdalom is. Totál káosz. Szebb jövőt!
2009. febr. 2. 17:15
 18/19 anonim ***** válasza:
01-31 18:46 / 01-31 19:45 (azaz szedulos) valaszolo vagyok. Vasarnap este barna folyasom volt, tegnap meg vereztem egy picit ami mar elmult. Vagy ovulacios verzes vagy pedig beagyazodas vagy meg en sem tudom mi. :) En mar semmit sem ertek de remenykedem. 14-re nem varom. Ha beagyazodas tortent akkor mar hetvegen kimutatja a teszt. Mindnekepp megirom az eredmenyt. Az alhasam grocsolget egyfolytaban.
2009. febr. 3. 10:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is írtam már korábban, nekem 5-én esedékes. Én szomorú vagyok, mert napok óta nagyon erősen érzem a mensis tüneteket, az alhasam középen pedig sokat szúrkál, bele-bele nyilallik. Egy ideig azzal nyugtatgattam magam, hogy mensi előtt még sohasem fájt és szúrkált a hasam ennyire, de kezdem belátni, hogy megint csak hülyét csináltam magamból, de azért hétvége felé majd megírom, ha megjött. De szerintem sajnos megfog.
2009. febr. 3. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!