Van aki épp most izgul, hogy vajon terhes-e? Főleg első babára várókkal "tartanék". Mit éreznek, hol tartanak, mikor volt peteérés stb?
Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 18:26
1/19 anonim válasza:
Szia! Én 3 hónappal ezelőtt hagytam abba a fogamzásgátló szedését. Azóta próbálkozunk. Persze nagyon izgulunk és félünk is, de boldogok vagyunk, hogy végre rászántuk magunkat. A körülmények még nem tökéletesek, de már nincs mire várnunk. És ti hogy álltok? 25/L, 28/F
2/19 A kérdező kommentje:
Mi már 30 felettiek vagyunk:) Két hónapja próbálkozunk, előző hónapban nem jött össze, talán most. Kedden kellene, hogy megjöjjön, de még korainak tartom a tesztet. Mellem fáj picit, sajnos más tünet nincs. Nálad valami?
2009. jan. 31. 18:43
3/19 anonim válasza:
Nekem januar 16-an volt mensim. Ferjemmel ket-harom naponta vagyunk egyutt. Azt hittem kb. most hetvegen lezs pe-m de sajnos az ovu teszt negativ. Nagyon furcsa. 21-en voltunk a mensim utan eloszor egyutt es mar azt kezdem gyanitani, hogy akkor volt pe-m mert most tiszta szaraz vagyok es szurkal lent a hasam alja mar ket napja. Persze azert biztos ami biztos meg mindig ketnaponta egyutt vagyunk es leszunk is de nekem ez a szurka nagyon gyanus. Ja, es szedelgek. Ma is tobbszor megszedultem es neha faj a fejem. Ugyhogy remenykedek. Arrol nem is beszelve, hogy csutortok-penteken egy pici rozsaszines folyasom volt. Beagyazodasra tippelek. Nallunk elso baba lesz habar decemberben volt egy vetelesem. Akkor is ereztem ugyan ezt a hasszurkat. Gondoltam arra is, hogy hetfon tesztelek de felek a csalodastol. A mensim 14-ere esedekes ugyhogy lehet varok addig. Pont Valentinnap. :)Tehat ezerrel izgulok. Mindenkinek sok sikert es minel hamarabbi babasodast kivanok aki hasonlo cipoben jar!!!
4/19 anonim válasza:
Utolso vagyok: 31 leszek majusba. :)
5/19 A kérdező kommentje:
:) Szerintem 30 felett még nagyon jók az esélyeink. Bocsánat kifelejtettem, hogy szédülés (az is lehet terhességi jel?) nálam is van, de hasszurka nincs:( Tényleg jó lenne egy valentin napi örömhír a párunknak:)Mindenkinek ezt kívánom.
2009. jan. 31. 18:55
6/19 anonim válasza:
Az előző ciklusban nem sikerült, ma van peteérésem, úgyhogy dolgozunk a dolgon. Nagyon-nagyon szeretnénk, ha mihamarabb sikerülne.
7/19 anonim válasza:
Nekem is 14-én nem kellene megjönnie. Várlak titeket vissza, ha már túl vagytok a tesztelésen. Én a 02.14+1 napot mindenképp kivárom. Bizakodunk. Sok sikert mindannyiunknak.
8/19 anonim válasza:
En vagyok a szedulos :) En itt olvastam ezen a forumon, hogy volt olyan kismama aki szedult az elejen. En soha nem szedultem eletembe de, most tegnapelott, tegnap es ma delultan is ramjott egy szedules. Szinte le kellett ulnom. Mivel sosem volt ilyen, en ezt is ennek tudom be de lehet, hogy tevedek. :( Remelem mindannyiunknak sikerul. Szerintem is jok az eselyeink. Mi oktober vegen hagytuk abba a vedekezest es novemberben mar pozitivat teszteltem. Elsore osszejott. Sajnos nem maradt meg. Remelem, hogy most is ilyen szerencsem lesz es osszejon hamar!!! En is mindenkeppen meg fogom irni az eredmenyt, miutan teszteltem.
9/19 anonim válasza:
Nekem 24-én volt a peteérésem , de csak 21-én tudtunk együtt lenni. Remélem eléltek addig a kiskatonák. Semmi tünetem nincs mióta nem figyelem magamat. A pé utáni napokban figyelgettem a "tüneteimet", akkor persze éreztem mindent. De még be sem volt ágyazódva, így szerintem csak bebeszéltem magamnak. Szerdán kellene megjönnie. Pár nap és kiderül, de igazából én nem hiszem, hogy sikerült.
10/19 anonim válasza:
Sziasztok! Mi is Valentin napra nem várjuk, remélem a péntek 13-a is szerencsét hoz :o) Szeptember óta próbálkozunk, novemberben két hetet késett a mensi (azóta ismét minden ok), de babó nem volt a dologban, decemberben voltam dokinál, elküldött hormonvizsgálatra a megnyugtatásomra, de még nem voltam. Ha most sem jönne össze, köv. hónapban megnézetem azokat a hormonokat, meg párom kiskatonáit is...
Mostanában volt pé, hőt ebben a hónapban nem mértem, csak az előzőben. Ovus fájdogálást 30-án éreztem, remélem rendben lezajlott mert a kiskatonarohammal nem volt gond :o) Most várok én is.
Drukkolok a pozitív tesztekért nektek is! Majd írjátok meg mi lett! 27,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!