Menszesz előtti napokon mennyi az esély babára?
Figyelt kérdés
2011. jan. 11. 17:52
1/5 eszo válasza:
hasonlót kérdeztem ma én is..
nem olyan nagy, de azért van esély..írtak páran,akiknek a menzi előtti 2-4 napra vezetik vissza a teherbeesésüket!
itt már bármi megeshet! :-))))
2/5 A kérdező kommentje:
Elküldöd nekem a kérdésed?
2011. jan. 11. 18:24
3/5 anonim válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
4/5 anonim válasza:
Van, akinek a ciklus utolsó napjaiban van a peteérése. Ilyenkor is lehet teherbeesni, de sokszor nehezebb, mert mire megtermékenyül a petesejt, már épp lelökődni készül a méhnyálkahártya, és hiába termel hormont szegény petesejt, már nem tudja megállítani a lelökődést, és elkezdődik a menstruáció, és nincs hova beágyazódni. Egy barátnőm van ilyen helyzetben. :((
Ennek ellenére (mint mindenre), erre is vannak ellenpéldák, és van akinek sikerül ilyenkor.
5/5 A kérdező kommentje:
::
2012. júl. 5. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!