Lombiknál, leszívás után mennyi idő múlva ültetik be?
Ugyanmár, gyerekek, eddig 6 lombikom volt, van belőle 3 gyerekem és egyszer sem ez volt a szempont.
Nálunk pl. bármennyi volt a leszivott, megtermékenyült sejtek száma, MINDIG az 5. napon ültették be. Barátainknak egy másik helyen MINDIG a 3. napon. Minden egyéb szemponttól függetlenül, nem mérlegeltek.
Na. Uff.
"Akkor helyesbítek, hogy megnyugodjál"
Nem, azért helyesbitesz, mert rosszul fogalmaztál.
Remélem, jobb napod lett, hogy kötekszel velem. Igyekeztem a kérdezőnek válaszolni legjobb tudásom szerint. Nálunk a BMC-ben és az én orvosomnál így van. Valóban ezt kihagytam, ezért elnézést kérek.
A témához még annyit, hogy nekem az első lombiknál 4 termékenyült meg és ekkor 3 napra kaptam vissza őket, a másodiknál pedig 6, akkor kivárták az 5 napot. Azt mondta a biológusnő, hogy bár az 5 naposnak több esélye van, számoljunk azzal, hogy kb. a felét elveszítjük az 5. napra. Így is lett, csak kettő maradt meg sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!