Aki babós lett az tapasztalt olyat, hogy pattanásos lett pedig előtte nem volt az?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 17:31
1/5 anonim válasza:
Igen . A fiammal zsírosodott a bőröm , pattanásos lettem és szőrösödtem . Férfi hormonok szórakoztak , ja és sokat majdnem 30 kg híztam , de szoptatás alatt (9 hónap) lement magától . A lányokkal szép volt a bőröm , dús a hajam és csak 10 kilót híztam .
2/5 anonim válasza:
Szia!Az én bőröm is tele van pici apró pattanásokkal.:-(
És még a hajam is elkezdett hullani.
3/5 anonim válasza:
De még mennyire!!! Néha ki sem merek menni az utcára. :(
4/5 anonim válasza:
Ó igen!Világ életemben gyönyörű bőröm volt,aztán mikor a kicsi megfogant állatira pattanásos lettem.Azt hittem sose múlik el,de a várandósság 4-ik hónapjára elmúlt.Mint ahogy a haj zsírosodás,és a fokozott szőrösödés is.Ezek múló dolgok!
5/5 anonim válasza:
Én is szeretnék babát már fél éve.Nekem az arcböröm mindigis pattanásos volt,és a börgyógyászom azt mondta hogy ha terhes leszek akkor majd elmúlik.Akkor nekem most sok a szervezetembe a férfihirmon?Lehetek ettől még terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!