Gyulladás lenne vagy valami más? Kistesót szeretnénk. Kicsit hosszú lesz
Figyelt kérdés
Ez az első gyógyszer mentes hónapom.7 hónapig szedtem fogamzásgátlót,de rosszúl voltam tőlük.(decemberben az utolsó 5 szemet be sem vettem)Azóta nem védekezünk mert babát szeretnénk.A gyógyszerrel a ciklusaim 24-26 naposak voltak.dec.22-én volt az utólsó menszeszem,kb. másfél hete hol jobban hol kevésbé nyomást meg szurkálást éreztem a méhembe meg a petefészkeimbe, de annyira hogy néha még menni is rossz volt,sürübb vizelés, a derekam is fáj a cicim is érzékeny(menszesz előtt mindig)viszont ha lepihentem ezek a tünetek elmúltak.tegnap óta már csak menzi szerü fájdalmat érzek enyhén néha.Az biztos,hogy a méhem érzékenyebb mint másnak ezt orvos mondta,én meg érzem :)Megvárjam a következő menzit a dokival vagy már most menjek?2011. jan. 10. 16:03
1/2 anonim válasza:
Szia!
Én azt mondom, ha már eddig is vártál, akkor szerintem várd meg a következő mensidet, ahhoz még mennyi lehet?pár nap? és akkor menj el mindenféleképp orvoshoz,ha nem jönne meg, de ha megjön akkor pedig utána.Én ezt javaslom.
Kívánok minden jót!Üdv.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm szépen a megerősítést!Nemtudom mikor kéne megjönnie,attól függ hány napos ciklussal számolok:)de ha 28-al számolok akkor 18-án, addig mindenféleképpen várok és reménykedek a legjobbakban:)
2011. jan. 11. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!