Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Segítség. :S

Lehetek terhes? Segítség. :S

Figyelt kérdés
párommal 3 napja szeretkeztünk,és lehet hülyén hangzik de összekoccant a fejünk és röhögtünk egyett. majd a szeretkezés után rá 5-10 percre elment(nem bennem.).a végén azt mondta h lehet terhes vagyok,mert mikor nevettünk egyett ugy érezte valami kijött belőle,de lehet h csak a nevetés miatt érezte ezt.aztán ma meg kicsit fájt a gyomrom.menstruáció nem várható majd csak 2 hét múlva.most lehet azért fájt mert rosszúl ettem,vagy nem tudom.
2011. jan. 10. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát baromi öszintén ha két hét múlvára nem várod és 3 napja szexeltetek de azóta nem akkor kb. 20 százalék.

előnedvtől is lehet.

2011. jan. 10. 15:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mondd, hogy nem múltál még el 20éves :o

Remélem,hogy kamu kérdés.

Mindenesetre biztos nem vagy terhes.

2011. jan. 10. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:

A megszakítás NEM VÉDEKEZÉS. Előváladék akkor is ment beléd, ha egyébként nem benned ment el, életképes spermák meg abban is vannak.

Szóval lehetsz terhes. Ráadásul ha éppen két hét múlva kellene megjönnie, akkor ez azt jelenti, hogy az ovulációkor, vagy előtte egy-két nappal lehettetek együtt. (Ha úgy nagyjából szabályosak a ciklusaid).

De mivel ez három napja volt, még nem érezhetsz semmit!

Vagy pszichés, vagy elcsaptad a gyomrod...

A várható menstruáció idején tesztelhetsz, akkor derül ki, hogy mit sikerült...

2011. jan. 10. 15:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Neeem, ez durva...

Nyugodtan teherbe eshetsz, csak kisebb az esélye.

2011. jan. 10. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
3 nap alatt még semmi olyan nem történik, amitől bármid is fájhatna, ha terhes lennél. Ha meg nem akartok még babát, akkor óvszerrel vagy tablettával kell védekezni, a többi módszer közel sem olyan biztonságos, mint ezek.
2011. jan. 10. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
megnyugodtam köszönöm. :) őő az ovulációs nap ugy kb 3 4 nap mulva lesz.vagyis akörül.köszönöm a válaszokat.:)
2011. jan. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!