Mekkora az esély rá, hogy a terhesség első 2 hónapjában legyen vérzésem?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy az első 1-2 hónapban lehet menzesze a nőnek, de olyankor sokkal kevesebb és rövidebb ideig tart, igaz ez?2009. jan. 30. 16:32
1/7 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom, inkább barnás, sokszor épp elég a tisztasági betét is.
2/7 anonim 

válasza:

Nekem most utoljára mikor megvolt akkor barna volt és elég volt a betét!Akkor most én terhes vagyok???4napig tartott,most meg fehér folyásom van...!Te is igy vagy???
3/7 anonim válasza:
Erre az esély elég csekély,de van aki menstuál.De csak minimális és csak az első hónapban fordulhat elő
4/7 anonim 

válasza:

Szia.
Az első babáimmal én is véreztem,mensiztem,a másodikkal már nem,a barátnőmnek 2 mensije is volt,az első a pozitív tesztnél,a második rá egy hónapra,de neki valamivel kevesebb volt és nem volt benne "darab",és van olyan ismerősöm is,aki mensizett a 7.hónapig.Igaz lehet bármelyik megoldás,ma egyre sűrűbb,hogy egy nő valamilyen szinten vérzik,de nem törvényszerű,és mindenképp meg kell vizsgálni az okát.Egyébként nagyon egyszerű,mert ha egy nő teherbe esik,akkor
1.A hő nem esik le,még ha menstruál is.
2.A mellfeszülés továbbra is megmarad.Én innen tudtam meg,hogy terhes vagyok!
5/7 anonim válasza:
a fehér folyás terhességnél elő fordul,hiszen a hormon háztartásod megváltozik,én azt ajánlom menny orvoshoz.Vagy végezz egy tesztet
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyonom köszönöm a válaszokat, mindenképp orvoshoz megyek, de mostmár kicsit megnyugodtam.
2009. jan. 30. 18:07
7/7 anonim 

válasza:

én is menstruáltam az elmult napokban de nem igazán olyan volt mint szokott lenni és hamarabb is mult el!!szerintetek lehet baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!