Vettem mikroszkópot. Hogy lehetséges, hogy nekem semmit sem mutat? Nyálból nézem de se amőbák, se páfrány.
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít, lehet, hogy én bénázok? Ma vagyok a 17. napon, annyira szerettem volna eltalálni a peteérést. A 14. nap este görcsölt egy picit a hasam, a 15. nap reggel meg láttam a nyákot, meg tegnap is a 16. napon. Hasam nem görcsöl csak tompán érzem a méhem.2011. jan. 10. 11:47
1/3 anonim válasza:
Olvasd el az itt kapott valaszokat! http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Van kozottuk, ami hasznos lehet a szamodra.
Sajnos csak ennyit tudok segiteni neked, en is gondolkodtam rajta, de megmondom oszinten, hogy nem gyozott meg az, amit forumokon olvastam. Sokan nem tudjak ugy hasznalni, vagy olyan egyszeruen, ahogy kellene, igy nem volt kedvem kiserletezni vele.
Inkabb vettem 10 darab 60 forintos ovutesztet, osszesen hetet hasznaltam el es gyors, egyertelmu volt a hasznalata.
2/3 anonim válasza:
Nekem a mikroszkóp sosem mutatott semmit, én is az ovulációs tesztre esküszöm, az mindig mutatta a peteérést
3/3 anonim válasza:
A mikroszkóp egy kacat.Soha nem mutatott semmit.Az ovuteszt mellette jelzett peteérést!A teszt biztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!