Terhességnél mit tudtok a hő alakulásáról konkrétan?
Tudom, hogy ha fent kell maradnia a hőnek a menstruációs időszak környékén. De mit gondoltok arról, hogy van egy kis vérzés (menstruációs időszakban, de 1-2 napig), gyengébb és görcsök nélkül, a hő még akkor is fent van, amikor már elmúlt ez a kis vérzés (36,8 körüli)...azután egy picit esik a hő (36,5-36,6), és pár nap pedig 36,3. Ezután újra megemelkedik hirtelen (36,7-36,8), majd pedig 36,6...
Terhességnél beleférhet mindössze 2-3 napig hőleesés (36,3 nevezhető annak a 36,8-hoz képest), vagy ilyen nincs? És ekkor egyértelmű hogy nem terhes a nő???
Remélem érthető a kérdésem...Azért kérdezem, mert előző ciklusaimban tovább tartott az alacsony hőm, most meg mindössze 3 nap volt, amikor ilyen alacsony hőt állapítottam meg. És nem jöttek ki most rajtam pattanások sem és nem volt tojásfehérjés nyákom se. Leginkább a ragadós fehér színű nyák volt a jellemző vagy pedig semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!